Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

Η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και το Υπουργείο Εξωτερικών, στο πλαίσιο του διπλού εορτασμού με την αφορμή συμπλήρωσης 60 χρόνων από την υπογραφή των Συνθηκών της Ρώμης και 40 χρόνων παρουσίας της Αντιπροσωπείας στη χώρα μας, διοργάνωσε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής με θέμα:

«Η Ευρώπη αναλογίζεται το παρελθόν της και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον».

Ο διαγωνισμός διήρκησε από 1 έως 20 Απριλίου 2017, κατά τη διάρκεια του οποίου συγκεντρώθηκαν πάνω από 600 έργα, εκ των οποίων 5(πέντε), τα διακριθέντα βραβεύτηκαν από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα το Υπουργείο Εξωτερικών και την παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας στο:

Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος 9 Μαΐου 2017

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το ένα από τα πέντε έργα που διακρίθηκαν και βραβεύτηκαν φιλοτεχνήθηκε από τον μαθητή του σχολείου μας Ψύχα Αλέξανδρο.

Από νωρίς διαπιστώσαμε το ταλέντο του Αλέξανδρου στη ζωγραφική και με την καθοδήγηση της καθηγήτριας Εικαστικών κ. Καρατζά Αθανασίας, που με ιδιαίτερη χαρά και εθελοντικά πρόσφερε τη βοήθειά της, ο μαθητής με αυτοπεποίθηση έλαβε μέρος στον διαγωνισμό.

Με εκτίμηση

Κωνσταντινάκης Δαυίδ

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.