Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από το Γυμνάσιο και το Λύκειο των Γουβών με τη συνεργασία του Συλλόγου των «Φίλων του Μουσείου Γεώργιος Δροσίνης», διοργανώθηκε μία όμορφη πολιτιστική εκδήλωση στον περιβάλλοντα χώρο του Πύργου του Ποιητή, στις Γούβες.

Η εκδήλωση, επικεντρωμένη στη ζωή και του έργου του μεγάλου Έλληνα λογοτέχνη, πλαισιώθηκε από ομιλίες, θεατρικά δρώμενα, απαγγελίες, εκθέσεις κ.α.

Στο χαιρετισμό της, η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνα Ευσταθίου, στά-θηκε ιδιαίτερα στην πολιτιστική προσφορά του Συλλόγου των «Φίλων του Μουσείου Γεώργιος Δροσίνης» και στη συμβολή του στην διάσωση του Πύργου των Γουβών. Επίσης ανακοίνωσε επίσημα την πρόθεση του Δήμου να ιδρύσει Μουσικό Σχολείο.

Στο τέλος της εκδήλωσης η Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλοι του Μουσείου Γεώργιος Δροσίνης» κ. Ελένη Βαχάρη, απένειμε βραβεία και επαίνους σε διακριθέντες νέους της περιοχής μας, στους τομείς της Παιδείας και της Τέχνης. Η Δήμαρχος με την σειρά της απένειμε τιμητικές διακρίσεις στους επίτιμους καλεσμένους, και μοίρασε αναμνηστικά δώρα στα παιδιά του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Ιστιαίας τα οποία συμμετείχαν στον διαγωνισμό ζωγραφικής της Εθνικής βιβλιοθήκης.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.