Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

:

Αξιότιμα μέλη,συνάδελφοι,φίλοι του Συλλόγου μας και της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων,

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την επικείμενη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουλίου 2017,στο Θερμαι Συλλα ,στις 19:00,προκειμένου να συζητήσουμε την επίτευξη της νέας γραμμής ΚΤΕΛ από το αεροδρόμιο Αθηνων-Ελευθέριος Βενιζέλος πρός την Λουτρόπολή μας.Ενα εγχείρημα όπου με σύμμαχό μας τον κ Μιλτιάδη Χέλμη-πρόεδρο της Ενωσης Ξενοδόχων Ευβοίας-και με την άψογη συνεργασία που διατηρεί ο Συλλογος μας και η Ομοσπονδία μας με την Ενωση Ξενοδοχων Ευβοιας απο την αρχή της εκλογής μας ως νεο ΔΣ,θα προσπαθήσουμε να επιτύχουμε.Ο κ Χέλμης,όπως ήδη σας εχουμε ενημερώσει με προηγούμενο mail,κατάφερε να δρομολογήσει λεωφορείο του ΚΤΕΛ απο το αεροδρόμιο με νέο σταθμό την Χαλκίδα.Ηρθε η σειρά μας,να διαπραγματευτούμε κάτι ανάλογο και για την περιοχή της Αιδηψού.Αντιλαμβάνεστε,ότι αν επιτευχθεί αυτό θα έχουμε επιτύχει ένα μικρό βήμα για την ευκολότερη πρόσβαση τουριστών και επισκεπτών στην βόρεια Ευβοια.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ Χέλμη και τον κ Λιάσκο (διοικητής ΚΤΕΛ) και σας περιμένουμε στην συνάντηση που διοργανώσαμε την 24 Ιουλίου να ακούσουμε τις απόψεις σας και τις προτάσεις σας ώστε να επιτευχθεί με τον καλύτερο τρόπο αυτο το εγχείρημα μας.

Σας ευχαριστώ θερμότατα,

Ολγα Βογιατζή

Προεδρος Συλλογου Ενοικιαζομένων Βορειας Ευβοιας

Προεδρος Ομοσπονδιας Ενοικιαζομενων Ευβοιας,Ανατολικης Στερεας και Σκυρου.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.