Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ

Ιστιαία ,20 /07/2017

Αριθμ.πρωτ. 24/20-07-2017

ΠΡΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ

Κοιν.: Κο Δασμάνογλου Π.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Ιστιαίας,επιθυμεί να σας εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του για την ευγενικής σας χειρονομία,να ενισχύσετε το έργο του Συλλόγου του Σχολείου μας.

Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνά η χώρα μας, που έχει σαν αποτέλεσμα την ελλειπή χρηματοδότηση των σχολείων,φρενάροντας, την εκπλήρωση βασικών αναγκών,η δωρεά σας αποτελεί,όχι μόνο δείγμα γενναιοδωρίας,αλλά και κοινωνικής ευθύνης για όσους μπορούν να προσφέρουν.Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα ,κάποιους συνεργάτες σας( Κα Μαραγιάννη και Κα Καραμπάτη) για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και την ευαισθησία , που επέδειξαν αφουγκραζόμενοι προσεκτικά τις ανησυχίες,αλλα και τις ανάγκες , για τη πραγματοποίηση των στόχων μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε ,να συνεχίσετε την τόσο πολύτιμη παροχή των υπηρεσιών σας στα σχολεία, γιατί στις δύσκολες μέρες που ζούμε , χρειαζόμαστε τέτοιες ενέργειες.Ενέργειες όμως , που θα πρέπει να αναδεικνύονται, ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν με τις πράξεις τους. το μέλλον και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο,που είναι…..ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!

Για το Δ.Σ του συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ - Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σ.Κυριακάκος -- Μ.Τσιρόζογλου

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.