Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

Δελτίο τύπου Άρχοντες καλημέρα. Ένα παλιό τραγούδι λέει τα λόγια είναι περιττά, εγώ θα σας πω ότι οι φωτογραφίες για να αναρτήσω σήμερα είναι περιττές διότι στην ιστιαια σήμερα έχουν πλημμυρίσει οι δρόμοι στους σταθμούς αποκομιδης των απορριμμάτων από τα απορρίμματα που βγάζουν οι τρύπιες καμπίνες των αποριματοφορων. Κυρία Δήμαρχος επειδή γνωρίζω ότι παρακολουθείτε τα καταγγελομενα μου και παρεμβαινετε είστε υποχρεωμένη και αυτή τη φορά να κάνετε το ίδιο για να έχετε άποψη και γνώση της βρωμας και της δυσοσμίας που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην πόλη μας. Απευθύνθηκα μόλις τώρα στον αντιδήμαρχο καθαριότητας κύριο Τζατζαλο πηγαίνοντας στο παλιό Δημαρχείο και του το ανέφερα και η απάντηση που μου έδωσε ήταν ότι γνωρίζει το πρόβλημα από την Παρασκευή 11 Αυγούστου και το συζητούσε με το επιτελείο του εκείνη την στιγμή που πήγα αλλά δε μπορούσε να κάνει τίποτα και έβγαλε τα αυτοκίνητα έξω. Εάν αυτά που καταγγελω είναι αυθαίρετα και ψευδή μπορείτε δημόσια να με διαψεύσετε. Εάν όμως συμβαίνει το αντίθετο είστε υποχρεωμένη να λύσετε το πρόβλημα. Η δουλειά μου ως δημοτικού συμβούλου είναι να συμβουλεύω και να εποπτευω τις υπηρεσίες του Δήμου και να διορθώνουμε όλοι μαζί τα κακώς κείμενα. Άλλωστε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο δημόσια και σε προσωπικό επίπεδο σας ανέφερα ορισμένα πράγματα και μου δηλώσατε άγνοια παρακαλώντας με ότι ότι πέφτει στην αντίληψή μου να σας το μεταφέρω, αυτό κάνω και τώρα, διαφορετικά υπάρχουν και άλλοι δρόμοι επίλυσης του προβλήματος. Δεν θα ξαναεπανερθω για το ίδιο θέμα. Βασίλης Δημόπουλος Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.