Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

Δυστυχώς είναι κακό να είσαι Δομάζος,γεννημα θρέμμα του παναθηναϊκού και να μην είσαι Χουάν Ραμόν ράτσα Πουμπλής ποδοσφαιριστης από μεταγραφή. Διότι όταν η ομάδα του παναθηναϊκου μέχρι το 67 προηγείται 2_0 μιας μεγάλης αντιπάλου ομάδος και σε 6 λεπτά δέχεται τρία γκολ και γίνεται η ανατροπή, ο πόνος θεωρώ και πιστεύω ήταν πολύ μεγαλύτερος για όλους τους Δομάζους αυτής της μεγάλης ομάδας απ’ τους μεταγραφεντες σε αυτή. Το ίδιο συμβαίνει και με αυτό το Δήμο που μου έτυχε να είμαι γέννημα θρέμμα αυτής της πόλης και όχι από μεταγραφή και που μου ανατέθηκε επί 14 χρόνια να την υπηρετώ από την θέση του δημοτικού συμβούλου και άλλα αξιώματα που μου έχουν ανατεθεί γι αυτό ο πόνος είναι μεγαλύτερος.

Πίστευα ότι υπάρχουν άνθρωποι καλοί κακοί, υπεύθυνοι ανεύθυνοι, αλλά μαζοχιστές του είδους δε μπορούσα να το διανοηθώ. Δεν είναι δυνατόν να αναφέρεις γεγονότα σχετικά με την καθαριότητα τη βρώμα και τη δυσοσμία που επικρατεί στην πόλη, οι υπεύθυνοι αντιδήμαρχοι κλπ να το αποδέχονται ότι υφίστανται και να συνεχίζουν να μην διορθώνουν αυτές τις καταστάσεις.

Είναι δυνατόν να συνεχίζουμε να καθαρίζουμε με τα μηχανήματα του Δήμου και χρησιμοποιώντας το εργατικό προσωπικό καθαριότητας προκειμένου να καθαριστούν ιδιωτικές περιουσίες;

Εχθές συγκεκριμένα καθαρίζονταν οικόπεδο ιδιοκτησίας γνωστής τράπεζας πίσω από την καφετέρια Αίγλη.

Είναι δυνατόν όταν 26 εκλεγμένοι άρχοντες δημοτικοί σύμβουλοι ορισμένοι εξ αυτών να προσέρχονται στο δημοτικό συμβούλιο κάθε τρίτη συνεδρίαση προκειμένου να μην εκπέσουν του αξιώματος τους να δηλώνουν παρών και να φεύγουν; Είναι δυνατόν στην χθεσινή συνεδρίαση με το που πάρθηκαν οι παρουσίες και διαπιστώθηκε η απαρτία πέντε εξ αυτών να φύγουν αυτόματα ;

Κυρία Δήμαρχος και κύριε πρόεδρε του δημοτικού συμβουλίου μήπως θα πρέπει να μην λαμβάνετε υπ όψιν ως παρουσία απαρτίας η μη συμμετοχή αυτών στα θέματα προς συζήτηση της ημερήσιας διάταξης του δημοτικού συμβουλίου. Ή τουλάχιστον ελέγξτε τους δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης για τις πρακτικές που ακολουθούν τον τελευταίο καιρό.

Για πρώτη φορά συμβαίνουν αυτές οι συμπεριφορές στα δημοτικά συμβούλια. ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΦΕΝΕΊΟΥ.

Βασίλης Δημόπουλος

Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.