Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα και με την παρουσία του Μητροπολίτη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Β. Σποράδων κ.κ. Χρυσοστόμου και της Δημάρχου Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνας Ευσταθίου, εγκαινιάστηκε χθες (28/8) το νέο Οστεοφυλάκιο Ταξιάρχη. Η κατασκευή του νέου οστεοφυλακίου είχε γίνει επιτακτική ανάγκη για τον Ταξιάρχη, αφού το παλαιό τελούσε υπό εγκατάλειψη και συνεχή φθορά, εδώ και αρκετά χρόνια με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Η κ. Ευσταθίου, η οποία παρέστη και στον Μεγάλο Εσπερινό της σημερινής γιορτής του Αγίου Ιωάννου του Αποκεφαλισθέντος, δέχθηκε διά στόματος του χοροστατούντος Μητροπολίτη, τις ευχαριστίες της Εκκλησίας για την συμβολή του Δήμου μας στην ολοκλήρωση αυτού του έργου.

Με δεδομένη την πάγια θέση της Δημοτικής Αρχής για την διαφύλαξη των ορθόδοξων πνευματικών μας παρακαταθηκών, η δημιουργία του Οστεοφυλακίου, υπήρξε αποτέλεσμα αγαστής συνεργασίας της Τοπικής Ενορίας, του Τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου και του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού. Μιας συνεργασίας, που φανερώνει πως τα δυσοίωνα σημάδια των καιρών δεν αγγίζουν την μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, αντιπροσωπευτικό δείγμα της οποίας είναι αναμφίβολα και ο Ταξιάρχης του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.