Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

Με την Παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Χαλκίδας, Ιστιαίας και β. Σποράδων κ.κ. Χρυσοστόμου και της Δημάρχου Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνας Ευ-σταθίου, εγκαινιάστηκε σήμερα το πρωί η νέα σχολική αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου στο Πευκί, το οποίο από 3θέσιο αναβαθμίστηκε σε 5θέσιο.

Η κ. Ευσταθίου, θεώρησε ευτυχή την συγκυρία των εγκαινίων με την έναρξη της νέας Σχολικής Χρονιάς και απηύθυνε θερμές ευχές σε όλους μαθητές για μια γόνιμη σχολική χρονιά. Ταυτόχρονα επεσήμανε την πρόθεση του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού να είναι πάντα αρωγός στην προσπάθεια μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων για την ολοκλήρωση μιας αποδοτικής σχολικής χρονιάς, παρά τις δυσμενείς οικονομι-κές συνθήκες και τις εξ αυτών επιπτώσεις που όλοι βιώνουμε.

Η Δήμαρχος εύχεται σε ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα και ιδιαίτερα στα πρωτάκια του κάθε σχολείου του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού, στους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους κηδεμόνες μια ουσιαστική και γόνιμη σχολική χρονιά με πρόο-δο και πάνω απ’ όλα υγεία!

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.