Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Του Βασίλη Δημόπουλου Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού.

~~~*~~~

Διαβάζοντας προσεχτικά δημοσίευμα στις 13-09-2017 της εφημερίδας Παλμός ότι σε δίκη παραπέμπονται πρώην και νυν Δήμαρχος του πρώην Καποδιστριακού Δήμου Νέων Μουδανίων Χαλκιδικής, για διαγραφή βεβαιωμένων τελών ύψους 220.000,00€, που βάρυναν το έτος 2006, έχω να παρατηρήσω τα παρακάτω παίρνοντας αφορμή από το σχόλιο που έχει κάνει ο συνάδελφος δημοτικός σύμβουλος κ. Ηλίας Πετσής.

Αγαπητέ συνάδελφε το σχόλιό σας δεν είναι αληθές διότι οι διαπιστώσεις που έγιναν από τους ορκωτούς λογιστές κατά την απογραφή, στο Δήμο Αρτεμισίου και μεταβιβάστηκαν στον νέο Καλλικρατικό Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού την 01-01-2011 σχετικά με βεβαιώσεις τελών υδρεύσεως, φόρου παρεπιδημούντων κλπ, έμειναν κατά την θητεία του κ. Ζάχου στα συρτάρια του νέου Δήμου μέχρι που παρέδωσε την δημαρχεία την 01-09-2014 στον συνδυασμό Δυναμική Πρωτοβουλία στον οποίο μετείχα με αρχηγό και Δήμαρχο κ. Λίνα Ευσταθίου.

Από την πρώτη μέρα της αναλήψεως των καθηκόντων μας η κ. Ευσταθίου ζήτησε μέσω του ειδικού της συμβούλου τότε κ. Καρακάξη Χρήστου Δικηγόρου να κάνει έρευνα επί του θέματος και να γνωμοδοτήσει. Κατόπιν έφερε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και έχει στείλει τον φάκελο με την γνωμοδότηση του δικηγόρου στην δικαιοσύνη.

Αυτά για την ιστορία και την αλήθεια της υπόθεσης για να μην φτάνουμε στο σημείο όταν φταίει ο γάιδαρος να χτυπάμε το σαμάρι. ( Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι )

Όλα τα στοιχεία είναι στην διάθεση του κάθε πολίτη.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.