Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

Δελτίο Τύπου

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού σήμερα και στο Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού έχουμε ιδιαίτερους λόγους να της δίνουμε έμφαση, αφού ο Τουρισμός αποτελεί την βασική πλουτοπαραγωγική πηγή της προικισμένης περιοχής μας.

Λουσμένη στα χρώματα μιας μοναδικής φυσικής πανδαισίας, η Βόρεια Εύβοια, εξελίσσεται σταδιακά και μεθοδικά σε έναν περιζήτητο διεθνή τουριστικό προορισμό ποικίλων ενδιαφερόντων.

Αυτός εξάλλου υπήρξε και ο βασικός στόχος της Δημοτικής Αρχής Ιστιαίας-Αιδηψού, από την πρώτη στιγμή. Η μακροπρόθεσμη, δηλαδή και αποδοτική επένδυση στην πολιτική εξωστρέφειας με στόχο την ουσιαστική και σταθερή ανάπτυξη και αξιοποίηση των αναξιοποίητων φυσικών, ιστορικών και πολιτιστικών θησαυρών του τόπου μας.

Με αναζωογονημένη αισιοδοξία διαπιστώσαμε πως τα αποτελέσματα της εφετινής τουριστικής περιόδου, δικαίωσαν τις προσπάθειες και τους σχεδιασμούς μας. Είμαστε βέβαιοι πως του χρόνου τέτοια μέρα, το έργο μας στον τομέα του τουρισμού, θα έχει αποφέρει ακόμη περισσότερους καρπούς, δικαιώνοντας τις προβλέψεις μας και καταξιώνοντας τον Δήμο μας.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.