Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜ.Τ.Ο ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 11/10/2017 η απολογιστική συνέλευση της Νομαρχιακής οργάνωσης της Ν.Δ στη ΧΑΛΚΙΔΑ.Η παρουσία του αντιπροέδρου του κόμματος κ.ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ συνέβαλε στη μεγάλη συνέλευση των οπαδών και μελών με αποτέλεσμα να γεμίσει ασφυκτικά το αμφιθέτρο της περιφέρειας.

Την ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ εκπροσώπησε λόγω απουσίας της προέδρου κας ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΣΙΔΕΡΗ, ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ο οποίος κατά την ομιλία του είπε:

Για την κυβέρνηση:

Καθημερινά βιώνουμε μια άσχημη και δυσχερή περίοδο της πατρίδας μας που τελειωμό δεν έχει και τούτο διότι δρά-ενεργεί καταλυτικά η σημερινή κυβέρνηση των συγκυβερνόντων κομμάτων τα οποία ενώ διαφέρουν σε όλα τα σημεία,λόγω διαφορετικής πολιτικής και οικονομικής ιδεολογίας,εντούτοις ταυτίζονται σε ένα και μοναδικό σημείο κατ' απόλυτο αρμονικό τρόπο στον αριβισμό για την εξουσία.

Επισήμανε πως οι κυβερνήσεις κυβερνούν σύμφωνα με το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους και δεν είναι απλοί διαχειριστές των έξωθεν εντολών ή υποδείξεων.

Κατέληξε δε με τη φράση:

Ζούμε στη σφαίρα του παραλόγου και του παραλογισμού. Για την Ν.Δ

Σήμερα που υπάρχει μια κακή-κάκιστη κυβέρνηση, Σήμερα που τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης βρίσκονται στον λήθαργο της απραξίας, Σήμερα που η πατρίδα μας αιμορραγεί

ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ

*Θέλουμε και πρέπει η Ν.Δ να δείξει την μοναδικό τητά της και να αποδείξει την διαφορετικότητά της.

*θέλουμε και πρέπει η Ν.Δ να αποδείξει οτι έχει παρα δειγματιστεί από τα λάθη του παρελθόντος και να πείσει όχι μόνο εμάς αλλά τις εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους οι οποίοι στο παρελθόν απογοητεύτηκαν και έφυγαν,οτι είναι καιρός τώρα να γυρίσουν πίσω.

*Θέλουμε και πρέπει η Ν.Δ να αναδιοργανωθεί,να ανασυγκροτηθεί και να κυβερνήσει,οχι για λόγους εγωιστικής τάσης ή έπαρσης αλλά ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ σοβαρά,υπεύθυνα,ουσιαστικά και αποτελεσματικά για να σώσει την πατρίδα μας από την καταστροφή και να της δώσει πίσω την αίγλη και την χαμένη της αξιοπρέπεια.

Τελειώνοντας έκανε μια αναφορά στον φιλόσοφο των φιλοσόφων όλων των εποχών ΣΩΚΡΑΤΗ,ο οποίος στην απολογία του μεταξύ των άλλων είπε:

{{Η ευδαιμονία και η αρετή είναι βασικά στοιχεία της πολιτείας.Η αρετή δε ειδικά είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της ιδιωτικής και πολιτικής ζωής του ατόμου.}}

Εν συνεχεία απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο του κόμματος, τον βουλευτή του νομού μας και τους εν δυνάμει βουλευτές στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές τόνισε:

Σε σας που ασκείτε ή πρόκειται να ασκήσετε εξουσία, τα λόγια αυτά του ΣΩΚΡΑΤΗ,παρακαλώ σας μην τα λησμονάτε.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.