Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

Δελτίο Τύπου:

Σύμφωνα με το νόμο 4177/2013 την Κυριακή 05 Νοεμβρίου 2017 τα εμπορικά καταστήματα προαιρετικά μπορούν να παραμείνουν ανοιχτά καταπατώντας όχι μόνο την εργατική νομοθεσία περί συλλογικής σύμβασης των εμποροϋπαλλήλων αλλά και το δικαίωμα χαλάρωσης των εμπόρων αφού το ‘’προαιρετικά’’ έμμεσα γίνεται ‘’υποχρεωτικά’’ μιας και τα μικρά καταστήματα λόγω του ανταγωνισμού πρέπει να ακολουθήσουν το ωράριο λειτουργίας των πολυκαταστημάτων.

Οι εμπορικοί σύλλογοι, οι ομοσπονδίες και η ΕΣΕΕ φερόμενοι περισσότερο σαν manager θεάματος και λιγότερο σαν το όργανο αυτό που δυναμικά θα διεκδικήσει και θα διαφυλάξει τα συμφέροντα της μικρομεσαίας επιχείρησης, έχουν παραδοθεί άνευ όρων στα δήθεν αναπτυξιακά μέτρα που αφορούν όμως και διασφαλίζουν την κερδοφορία των μεγάλων ξένων επιχειρηματικών ομίλων.

Αξιοσημείωτη είναι επίσης η άδικη μεταχείριση των Εμπορικών Συλλόγων στις μεγάλες πόλεις μεταξύ των καταστημάτων που βρίσκονται στον εμπορικό ιστό των πόλεων και των λεγόμενων περιφερειακών καταστημάτων.

Σίγουρα οι Εμπορικοί Σύλλογοι δεν μπορούν και δεν έχουν την δυνατότητα να επεκτείνουν τα διάφορα events όλες τις Κυριακές σε όλα τα καταστήματα της πόλης τους. Μπορούν όμως κάθε μία από τις οκτώ Κυριακές να είναι διαφορετική. Μπορούν π.χ. κάθε μία από τις οκτώ Κυριακές να έχει διαφορετικό χαρακτήρα και θέμα όπου θα απευθύνεται σε ομοειδείς κατηγορίες καταστημάτων και σε διαφορετικά σημεία της πόλης.

Μαραγκός Γιάννης

Μέλος Δ.Σ. Eμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Ευβοίας

Εμπορικό Τμήμα

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.