Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σίμος Κεδίκογλου: «Η μεγαλύτερη ανομία είναι ότι η κυβέρνηση θέλει να εξαφανίσει τους συνεπείς και έντιμους»

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή την ομολογία του αναπληρωτή υπουγού Οικονομικών κ. Χουλιαράκη, ότι δηλαδή είναι συνειδητή επιλογή η φορολογική επιβάρυνση για τους συνεπείς και έντιμους, υπογραμμίζοντας, πως αποτελεί μνημείο πολιτικού κυνισμού το να δηλώνει υπουργός, δημόσια, ότι έχουν στοχοποιήσει τη μεσαία τάξη και θέλουν να την εξαφανίσουν με το σκεπτικό, ότι δήθεν πρόθεσή τους είναι να βοηθήσουν τους φτωχούς.

Ο Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» επεσήμανε, ότι στις αρχές του 2015 παρέδωσαν την Ελλάδα σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ’ ότι βρίσκεται σήμερα, που η επιδείνωση σε όλους τους τομείς είναι τρομακτική, τονίζοντας-παράλληλα- ότι τελικά αυτό που αποδείχθηκε είναι πως ο κ. Τσίπρας παρά τα όσα ισχυριζόταν κατάφερε να πετύχει πιο μεγάλα πλεονάσματα και απο αυτά που προέβλεπαν τα αρχικά μνημόνια, έχοντας με μοναδικό στόχο να εξαφανίσει τη μεσαία τάξη. «Η συνταγή τους-είπε- είναι η εξίσωση προς τα κάτω, ισοπεδώνουν τους Έλληνες, το εισόδημα των οποίων μειώθηκε 2,5 δις ευρώ».

Απαντώντας στη συνέχεια σε ερώτηση αναφορικά με το ζήτημα της ασφάλειας σημείωσε, πως για να γίνει εθνικό ζήτημα, θα πρέπει προηγουμένως να συμφωνήσουν στην ύπαρξη του προβλήματος, λέγοντας: «Στη Βουλή παρακολούθησα ένα ρεσιτάλ ψεμάτων και λάσπης από τον κ. Τσίπρα , ο οποίος δεν αναγνώρισε ότι υπάρχει πρόβλημα αναφερόμενος σε ψευδή στοιχεία, ενώ σύμφωνα με τα πραγματικά στοιχεία της Αστυνομίας, που παρουσιάσαμε εμείς, σε όλους τους δείκτες το 2016 παρατηρείται αύξηση των εγκλημάτων από 6% έως 10%. Μετά υπήρχε και η λάσπη, γιατί ήθελε να αποπροσανατολίσει. Και είναι η πρώτη φορά που βλέπω πρωθυπουργό να υιοθετεί πλήρως και άκριτα ένα δημοσιεύμα. Η ουσία, όμως, είναι ότι η μεγαλύτερη ανομία είναι η τελική λύση, που έχετε δρομολογήσει για τη μεσαία τάξη θέλοντας να εξαφανίσετε τους συνεπείς και έντιμους.»

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.