Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Του Βασίλη Δημόπουλου Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού.

~~~~~~*~~~~~~

Σήμερα το πρωί και ώρα 10:30 προσερχόμενος στο γραφείο μου επί της οδού Κριεζώτου στην κεντρική πλατεία της Ιστιαίας συνάντησα τον σύζυγο της κ. Δημάρχου κ. Δημήτριο Σπανό και σε ερώτησή μου για την εικόνα όπως βλέπεται στην φωτογραφία την οποία δημοσίευσα στον λογαριασμό μου στο facebook και να ενημερωθεί η κ. Δήμαρχος ως όφειλα να πράξω ως δημοτικός σύμβουλος δια μέσω του συζύγου της να τακτοποιηθεί το θέμα των σκουπιδιών πήρα την εξής απάντηση. «για τα σκουπίδια αυτά να ρωτήσεις τον συνεργάτη του γραφείου σου και υπάλληλό σου που τον συνέλαβε προηγουμένως η σύζυγός μου και Δήμαρχος να ρίχνει στους κάδους που ήδη ήταν γεμάτοι.»

Εκείνη την στιγμή ενώ βρισκόμασταν κάτω από το γραφείο μου και εγώ και ο κ. Σπανός ενημέρωσα τον υπάλληλό μου για τα λεγόμενα του κ. Σπανού και ιδού όπως φαίνεται στην φωτογραφία για ποια σκουπίδια έκανε παρατήρηση η κ. Δήμαρχος τα δύο κουτιά κενά συσκευασίας από χαρτί Α4 που χρησιμοποιούμε για τις εκτυπώσεις μας και δεν μετέφερε στους κάδους άλλα σκουπίδια. Αναφερόμενος στον κ. Σπανό και εγώ και ο συνεργάτης μου για το είδος των σκουπιδιών και την ρύπανση των συγκεκριμένων ως μαινόμενος ταύρος και επιβαίνοντος του αυτοκινήτου του μουρμουρίζοντας έφυγε αγνοώντας και μη σεβόμενος την ιδιότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος και πολίτη αυτής της πόλης.

Επειδή η συμπεριφορά του κ. Σπανού δεν συνάδει με την ιδιότητα του υπαλλήλου που έχει και την οποία επιδεικνύει επί καθημερινής βάσεως παίζοντάς το αφεντικό του Δήμου και Συνδημαρχεύον μετά της συζύγου του καλό θα είναι να ασχοληθεί με τα καθήκοντα του υπαλλήλου και του αντικειμένου για το οποίο έχει προσληφθεί. Άλλως θα με αναγκάσει να πράξω το αυτονόητο εφαρμόζοντας ως ένας εκ των 27 πολιτικών προϊσταμένων του δημοτικός σύμβουλος τον υπαλληλικό κώδικα.

Εις ότι αφορά για το αντικείμενο που έχει προσληφθεί στον Δήμο να απαντήσει δημόσια αν η απεικονιζόμενη σκάρα πλησίον του γραφείου μου είναι νόμιμη και τον καθιστώ υπεύθυνο για τα περαιτέρω και για οποιοδήποτε ατύχημα μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε.

Όσο για τις παρατηρήσεις για τους συνεργάτες μου καλό θα είναι να διορθώσουν τα κακώς κείμενα διότι όλες αυτές οι συμπεριφορές δεν δείχνουν μόνο ανικανότητα διαχείρισης των προβλημάτων του Δήμου, αλλά τώρα τελευταία έχετε καταστεί και επικίνδυνοι τόσο για τα συμφέροντα του Δήμου όσο και για την καθαριότητα και την υγιεινή κατάσταση της πόλης.

ΙΣΤΙΑΙΑ 09-12-2017

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.