Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή την πρόσφατη παρουσία στο Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Φάνη Σπανού,με σκοπό την επίσκεψη στα εργοτάξια των πολύ σημαντικών για την ανάπτυξη της περιοχής,έργων υποδομής που εκτελεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, θα περίμενε κανείς να είναι ο ίδιος αγγελιοφόρος καλής είδησης για το έργο"ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΒΙΟ.ΚΑ ΑΙΔΗΨΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ''.

Δυστυχώς φρόντισε η κυρία Ευσταθίου για την απόρριψη της αίτησης χρηματοδότησης,με την υποβολή πρότασης η οποία αφορούσε εργασίες μη επιλέξιμες,σύμφωνα με τη Διαχειριστική Αρχή,η οποία εξέτασε το σχετικό φάκελο.

Είχα επισημάνει στην κυρία Δήμαρχο με τις τοποθετήσεις μου στο Δημοτικό Συμβούλιο,οτι δεν είχε γίνει καμία απολύτως προετοιμασία για την ωρίμανση του έργου,με αποκορύφωμα την μελέτη-αντιγραφή απο Δήμο της Βόρειας Ελλάδας,που αφορούσε αντικείμενο άσχετο και τελικά μη επιλέξιμο!

Χάθηκε έτσι μια μοναδική και μάλλον η τελευταία ευκαιρία να χρηματοδοτηθεί απο κοινοτικούς πόρους η εκτέλεση ενός τόσο σημαντικού για τη δημόσια υγεία έργου,για το οποίο εξ´αιτίας της εγκληματικής της αμέλειας μας έχουν επιβληθεί πρόστιμα τα οποία θα κληθούν να καταβάλουν οι συμπολίτες μας.

Μάλλον οι προταιρεότητες της είναι άλλες και δε συνδέονται με το περιβάλλον,την αειφορία και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.