Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Τάσος Πρατσόλης καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR Κεντρικής Ελλάδος την Κυριακή 17-12-2017 σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα και έδωσε την δική του απάντηση στα όσα είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στο 11ο Συνέδριο του κόμματος.

Ο κ. Πρατσόλης αναφέρθηκε στα περί παλιού και νέου που ακούστηκαν στο συνέδριο της ΝΔ τονίζοντας ότι «Με τα υλικά της κατεδάφισης δεν χτίζεις καινούργιο σπίτι» εξηγώντας ότι αυτοί που Κυβέρνησαν τη Χώρα για δεκαετίες, την οδήγησαν στη χρεοκοπία και τη φτωχοποίηση το 2010. Τόνισε δε ότι αφού γνωρίζουν πολύ καλά, όπως λένε τώρα, τη συνταγή για να βγάλουν τη Χώρα από την κρίση, γιατί δεν το έπραξαν τα προηγούμενα χρόνια και έφτασε η Χώρα σε αυτό το σημείο;

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη μείωση της ανεργίας κατά 7 ποσοστιαίες μονάδες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η Κυβέρνηση πανηγυρίζει, ενώ τόνισε ότι σήμερα τα επιτόκια δανεισμού του ελληνικού κράτους έχουν πέσει κάτω από το 4% και βρίσκονται στα επίπεδα του 2006, δηλαδή στο πικ μιας ανάπτυξης, μια ανάπτυξης όμως που προερχόταν από δανεικά. Το Κοινωνικό Μέρισμα και το επίδομα Νεανικής Αλληλεγγύης δίνονται από την Κυβέρνηση σε Κοινωνικές ομάδες οι οποίες έχουν πληγεί περισσότερο τα τελευταία χρόνια και αποτελούν τα μεγάλα θύματα της κρίσης, τονίζοντας βέβαια πως η επιδοματική πολιτική δεν αποτελεί πολιτική ανάπτυξης αλλά είναι απολύτως αναγκαία στις παρούσες οικονομικές συνθήκες αφού αποτελεί ανάσα ζωής για τους πολίτες.

Ύστερα από ερώτηση της δημοσιαγράφου για τους πλειστηριασμούς ο κ. Πρατσόλης χαρακτήρισε δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη τη θέση της Κυβέρνησης για την προστασία της πρώτης κατοικίας η οποία και προστατεύεται μέχρι 31/12/18 με τον Νόμο Κατσέλη και κατ’ επέκταση με τον Νόμο Σταθάκη, ενώ επιπλέον για την προστασία αυτή υπάρχει και προφορική συμφωνία με τις τράπεζες.

Εν κατακλείδι, αναφερόμενος στην περίπτωση αυτών που δανείστηκαν υπέρογκα ποσά πάνω από 1 εκατ. ευρώ για να φτιάξουν μια βίλα και στην περίπτωση αυτών οι οποίοι δούλεψαν σκληρά, στερήθηκαν πολλά, σκεπτόμενοι ακόμα και το πως θα δαπανήσουν το 1 ευρώ για να καταφέρουν να φτιάξουν ένα σπίτι τόνισε ότι δεν είναι κοινωνικά δίκαιο να τυγχάνουν της ίδιας αντιμετώπισης.

Εκ του πολιτικού γραφείου

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.