Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Του Βασίλη Δημόπουλου Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού.

~~~~~~*~~~~~~

Σήμερα και περί ώρα οχτώ το βράδυ αναγκάστηκα να αποχωρήσω από την τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού , κατά την διάρκεια της συζήτησης του τετάρτου θέματος ημερήσιας της διάταξης. Αποχώρησα από το δημοτικό συμβούλιο διότι δέχθηκα φραστική επίθεση από την κ. Δήμαρχο ότι θα προσφύγει στον εισαγγελέα διότι απειλείται από εμένα η ζωή της. Τούτο η κ. Δήμαρχος το εξέφρασε κατά την τοποθέτησή μου στο δεύτερο θέμα της συζήτησης έγκριση τεχνικού προγράμματος του 2018 υπεραμυνόμενος την λάθος οικονομική πολιτική την οποία ασκεί ο Δήμος μέχρι σήμερα ξεκινώντας ως κάτωθι:

1) Την ανικανότητα είσπραξης παλαιών οφειλών των πολιτών (Δημοτικά Τέλη, ύδρευση κλπ) τα οποία η κ. Δήμαρχος φέρνει συνεχώς στο Δημοτικό Συμβούλιο και παράνομα με μία κονδύλια και ενώ είναι βεβαιωμένα τα διαγράφει, έχοντας ως αποτέλεσμα την μείωση εσόδων του δήμου και ζημία τούτου.

2) Την ανικανότητα ελέγχου των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να υφίσταται έλλειμμα περίπου 70000,00€ από συγκεκριμένο πρώην υπάλληλο του δήμου και ενταλματοποίηση για ανύπαρκτη δαπάνη έργου 45000,00€ το οποίο την τελευταία στιγμή δεν υπέγραψε η επίτροπος του δημοσίου. Και για τα δύο προαναφερόμενα έχω καταθέσει πλέον του μηνός να μου δοθούν όπως προβλέπεται στοιχεία του φακέλου και με αγνοεί.

3) Απειλεί με εισαγγελική προσφυγή της διότι με απόφαση της οικονομικής επιτροπής και του δημοτικού συμβουλίου εγκρίθηκε να δοθούν 3000,00€ στον Εμπορικό Σύλλογο Ιστιαίας ως Γενικός Γραμματέας που ήμουν τότε και που οι λόγοι αναφέρονται στο πρακτικό της συνεδρίασης του έτους 2015 και που μέχρι σήμερα παράνομα δεν εκτέλεσε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

4) Απειλεί η κ. Δήμαρχος με εισαγγελική προσφυγή κατά του προσώπου μου διότι με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ενεκρίθη ποσό 4500,00€ πλέον ΦΠΑ και φόρου για εργασίες μου από το έτος 2003-2009 τον Σεπτέμβριο του 2016 εξέδωσα Τ.Π.Υ. αντίστοιχο φορολογήθηκα και πλήρωσα το ΦΠΑ για το έτος 2016 και η κ. Δήμαρχος παράνομα δεν έχει εκτελέσει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Κατά τα άλλα υπέγραψε το ένταλμα των 25000,00€ ως προκαταβολή για ανύπαρκτο έργο 45000,00€.

5) Απειλεί η κ. Δήμαρχος με εισαγγελική προσφυγή κατά του προσώπου μου διότι και πέρυσι για την εγκατάσταση του παγοδρομίου στην πλατεία και φέτος ήμουν υπέρ και ψήφισα υπέρ αρκεί να τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες. Αφού διαπίστωσα ότι α) δεν υφίσταται νόμιμος ρευματοδότηση ( ρευματοδοτείται με εναέριο καλώδιο από το κεντρικό Δημαρχείο που πιθανός να δημιουργηθεί κάτι σαν το πρόσφατο του Αιγίου το οποίο και απεύχομαι ).β) με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου καθορίστηκε το ενοίκιο του χώρου 2250,00€ και το ρεύμα ανήκει στην υποχρέωση του ενοικιαστή. Δυστυχώς η κ Δήμαρχος προέβη στην σύνταξη και υπογραφή σύμβασης ενοικιάσεως και το ρεύμα με δικής της πρωτοβουλία θα το επιβαρυνθεί ο Δήμος, το οποίο ρεύμα η συνολική του κατανάλωση ξεπερνά το ενοίκιο. Είναι δυνατόν να έχεις ωφέλεια από τέτοιες μονομερείς και προσωπικές παράνομες πρωτοβουλίες;

Επειδή θα μπορούσα να αναφέρω πάρα πολλά για την όλη τακτική και πολιτική της κ. Δημάρχου και επειδή αυτό το οποίο επικαλέσθηκε σήμερα δημόσια στο δημοτικό συμβούλιο περί απειλής από μέρους μου της σωματικής της ακεραιότητας και απειλή της ζωής της και την προσφυγή της στον εισαγγελέα να το κάνει αύριο το πρωί. Εάν δεν το κάνει και δεν αναιρέσει τα αναφερόμενά της για τις προαναφερόμενες κακουργηματικές πράξεις κατά του προσώπου μου θα κοινοποιήσω το παρόν δελτίο τύπου στον κ. Εισαγγελέα στους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης στην περιφέρεια και όπου δει. Άλλωστε η κ. Δήμαρχος δεν είναι η πρώτη φορά που ασκεί την ίδια πολιτική που το Σεπτέμβριο του 2014 σε τηλεφωνική μας συνδιάλεξη και σε μήνυμα που είχα αφήσει στο τηλέφωνό της λέγοντας ότι θα σε λιώσω από δω και πέρα, εννοώντας πολιτικά όπερ και έπραξα αποχωρώντας από τον συνδυασμό της κατήγγειλε το γεγονός διά μέσου του Α.Τ. ΙΣΤΙΑΊΑΣ όπου και κλήθηκα για εξηγήσεις και που έδωσα για απειλή της ζωής της και της οικογενειακής της γαλήνης.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ

Και κατά την λαϊκή ρήση ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ

ΙΣΤΙΑΙΑ 28-12-2017

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.