Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Στα εθνικά θέματα, πόσω μάλλον στο Μακεδονικό ζήτημα δεν θα πρέπει μία κυβέρνηση να κινείται μόνο με επικοινωνιακούς προσανατολισμούς επιδεικνύοντας αβάσταχτη ελαφρότητα, όπως κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ». Αυτό τόνισε ο Σίμος Κεδίκογλου βουλευτής Εύβοιας, αναπληρωτής τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και στον δημοσιογράφο Τάκη Χατζή, υπενθυμίζοντας, παράλληλα, ότι όχι μόνο δεν υπάρχει ενιαία κυβερνητική θέση στο Σκοπιανό, αλλά αντίθετα πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά τα χρόνια αναφέρονταν στα Σκόπια με την ονομασία Μακεδονία, διερωτώμενος, για το ποια είναι τελικά η επίσημη κυβερνητική πρόταση. Ενώ ερωτηθείς για τη στάση του κ. Καμμένου απάντησε: «Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι θα κάνει αυτό που πρέπει για να μείνει γαντζωμένος στην καρέκλα. Θα κάνει την απαραίτητη κυβίστηση εν ανάγκη θα κάνει και κάτι παραπάνω, ίσως ένα διπλό λουπ με τριπλό άξελ…».

Ο Σίμος Κεδίκογλου απέρριψε τα περί τακτικής της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνοντας: «Δεν υπάρχει καμία τακτική, έτσι λειτουργεί μία κοινοβουλευτική δημοκρατία, όπου η κυβέρνηση εισηγείται και η αντιπολίτευση τοποθετείται. Η Νέα Δημοκρατία από το 2007 με επαναβεβαίωση το 2008 καθόρισε το πλαίσιο, το οποίο έγινε εθνικό. Από εκεί και πέρα για το πώς θα προχωρήσει η διαπραγμάτευση, το πώς θα αποσαφηνιστεί αυτό το πλαίσιο και ποιες λεπτομέρειες θα πρέπει να διευθετηθούν, για να μην υπάρξουν ανεπανόρθωτες βλάβες, είναι χρέος της κυβέρνησης να καταθέσει πρόταση και μετά να τοποθετηθούμε. Να υπενθυμίσω, ότι το 2008 η Ντόρα Μπακογιάννη για παράδειγμα ενημέρωνε διαρκώς τους αρχηγούς των άλλων κομμάτων, ενώ στην τρέχουσα περίοδο εμείς δεν έχουμε γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Μην περιμένετε από την αντιπολίτευση να κάνει τη δουλειά της κυβέρνησης. Στο τέλος θα μας ζητήσουν να κάνουμε και προγραμματικές δηλώσεις.

»Νισάφι πια με την κοροϊδία και τα ψέματα της κυβέρνησης, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους και ας καταλάβουν ότι πρέπει να κυβερνήσουν. Σε όλο τον κόσμο δεν υπάρχει κυβερνητική πλειοψηφία α λα καρτ, αυτές οι καταστάσεις μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν και μόνο από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.