Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Του Βασίλη Δημόπουλου Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού

~~~~~*~~~~~

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ο Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού για τους παρακάτω λόγους:

1) Είναι ο μοναδικός Δήμος στην Ελλάδα ο οποίος κατήργησε μέσω του γραφείου τύπου του Δήμου να προσκαλεί όπως ορίζεται από το πρωτόκολλο κάθε πρώτη του νέου έτους τις υπηρεσίες, το Δημοτικό Συμβούλιο και γενικά τις αρχές του τόπου στην δοξολογία η οποία γίνεται στην έδρα του Δήμου, από το έτος 2015 έως και σήμερα. Τούτο συνέβαινε πάντοτε μέχρι και το έτος 2014 και απαράδεκτα και παράνομα κατήργησε η σημερινή δημοτική αρχή.

2) Είναι ο μοναδικός Δήμος της αδιαφορίας λίαν επιεικής ο χαρακτηρισμός μου αυτός που από το 2015 και μέχρι σήμερα επιδεικνύει πλήρη προχειρότητα στην έδρα του Δήμου και στην εορτή των Θεοφανίων κατά την ρήψη του Σταυρού στα Κανατάδικα έδρα του Δήμου. Ένα πρόχειρο τραπεζάκι και μόνο από το κατάστημα του κ. Μπεκατσά μέσα σε μία ηλιόλουστη μέρα ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της ρήψης του Σταυρού και του αγιασμού των υδάτων που αρκετοί νέοι και είναι τιμητικό γι’ αυτούς αψηφώντας το κρύο έδωσαν το παρόν τους στο έθιμο. Πόσο δύσκολο ήταν για το Δήμο και τους αρμοδίους να βάλουν μία εξέδρα να έχουν δύο βάρκες να επιβιβαστεί ο Ιερέας και στην άλλη οι κολυμβητές; Πόσο κόστος είχαν τρία περιστέρια να ελευθερωθούν την ώρα που ο Ιερέας ψάλει και το Πνεύμα εν ήδη περιστεράς κλπ; Πόσο κόστος είχε να μεταφερθεί η μεγαφωνική του Δήμου που χρησιμοποιούμαι στο Ηρώων στις εθνικές εορτές για να ακούγεται η ψαλτική και το μεγαλείο του Χριστιανισμού την ώρα της εκδήλωσης; Τι θα αποκομίσουν όλοι μας, τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας από μία τέτοια στείρα και με αδιαφορία οργάνωση που είναι ευθύνη του Δήμου από το 2015 και μετά; Γιατί μέχρι το 2015 ο Δήμος ήταν πιο οργανωμένος είχε η εκδήλωση όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που προαναφέρω με τους Ιερείς και τα εξαπτέρυγα εν πομπή να κατεβαίνουν στην παραλία και να γίνεται ο αγιασμός των υδάτων; Προκαλώ τον οποιονδήποτε να αναζητήσει στο ίντερνετ Δήμους ανά την Ελλάδα και να δει το μεγαλείο της εορτής των Θεοφανίων και την οργάνωση. Που ήταν η πρόσκληση του Δήμου προς τις αρχές τις Υπηρεσίες τους Δημοτικούς Συμβούλους για το πρόγραμμα της εορτής και τον αγιασμό των υδάτων ανά δημοτικό διαμέρισμα; Αλλά ξέχασα εμείς στέλνουμε προσκλήσεις επί ειδικού χάρτου (πολυτελείας) προσκαλώντας και εκλιπαρώντας τον κόσμο να προσέλθει και ότι θα αποτελούσε τιμή για το Δήμο στα εγκαίνια γηπέδων και σε πασαλείμματα δήθεν έργων που γίνονται με ξένα κόλλυβα.

3) Είμαστε ο μοναδικός Δήμος που καταργήσαμε την υπάρχουσα φιλαρμονική. Σε όλη την Ελλάδα δεν υπάρχει άλλος Δήμος και όταν προχθές δεν ψήφισα τον προϋπολογισμό του Νομικού Προσώπου ήταν και ο λόγος του ότι δεν είχε προϋπολογισθεί κωδικός για την ανασύσταση και συντήρηση της φιλαρμονικής, κόντεψαν να με φάνε ορισμένοι λέγοντας δημόσια ότι αντιστρατεύομαι και δόλια ενεργώ για το καλό του Δήμου. Ε λοιπόν είστε άξιοι της τύχης σας και περιμένω στην εορτή του Πολιούχου του Αγίου Αθανασίου ποια φιλαρμονική θα συμμετάσχει στην εορτή. Είναι απαράδεκτο το γεγονός ο Δήμος και το νομικό πρόσωπο με ένα ταμειακό υπόλοιπο 31-12-2017 το οποίο έρχεται από παλιά 440000,00€ να μην συντηρεί ένα μουσικό ωδείο και μια φιλαρμονική για τα παιδιά μας και για τους δημότες παρά να διανέμει παράνομα χρήματα προσλαμβάνοντας προσωπικό έκτακτο για κάλυψη αναγκών ρουσφετολογίας και όχι αναγκαιότητας του τύπου γραμματέων και φαρισαίων.

Αυτά προς το παρόν και εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να δώσει φώτιση και υγεία πάνω από όλα σε όλους μας για ότι καλύτερο σε αυτό το Δήμο διότι αυτός ο κόσμος αυτού του τόπου είναι χαρισματικός και του αξίζει ανάλογη συμπεριφορά από τους έχοντας στα χέρια τους την λαϊκή ετυμηγορία της διαχείρισης των προβλημάτων του.

ΙΣΤΙΑΙΑ 09-01-2018

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.