Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πυκνό και πλούσιο σε εκδηλώσεις Σαββατοκύριακο είχε ο Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Αναστάσιος (Τάσος) Πρατσόλης, καθώς το βράδυ της Παρασκευής 12/01/2018, παραβρέθηκε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Τ.Ε.Ε. Εύβοιας, για το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς.

Μία ακόμα κοπή Πίτας, αυτή τη φορά του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Αρτάκης «Η Παντάνασσα», είχε το πρόγραμμά του για το Σάββατο 13/01/2018. Στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε, συνεχάρη τον Σύλλογο για τη δράση και τις εκδηλώσεις που διοργανώνει και ευχήθηκε «Καλή και δημιουργική χρονιά, με πολιτιστική δράση που αναδεικνύει τις παραδόσεις και την πλούσια κληρονομιά μας».

Την Κυριακή 14/01/2018, ο Βουλευτής επισκέφτηκε την Αιδηψό, προσκεκλημένος του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού για να παραστεί στα εγκαίνια του ανακαινισμένου Κλειστού Γυμναστηρίου Λουτρών Αιδηψού και να παρακολουθήσει τον φιλικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων Εθνικής Εφήβων και Σύλλα Αιδηψού που ακολούθησε.

Στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι: «Στις σημερινές δύσκολες δημοσιονομικά συνθήκες, αποτελεί αισιόδοξο μήνυμα η κατασκευή αθλητικών έργων. Η έμπρακτη υποστήριξη του αθλητισμού εκ μέρους της πολιτείας προσφέρει υγιή διέξοδο στην ενέργεια και τις ανησυχίες των νέων ανθρώπων. Παράλληλα, ή δυνατότητα να χρησιμοποιούνται και για πολιτιστικές εκδηλώσεις, τα αναδεικνύει σε προνομιακό πεδίο συγκέντρωσης και ψυχαγωγίας». Προέτρεψε άλλωστε τους νέους που παρακολουθούσαν την εκδήλωση, να το χαρούν και να το αξιοποιήσουν δημιουργικά.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.