Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού και Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, κα Ελένη Ευσταθίου, θα βρεθεί μαζί με αντιπροσωπεία της παραπάνω επιτροπής την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2018 στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με αφορμή την παρουσίαση των δράσεων του δήμου σε θέματα ισότητας των φύλων και ειδικότερα την παρουσίαση δράσεων προώθησης του κινήματος του Ο.Η.Ε. He for She, ενός παγκόσμιου κινήματος με στόχο την ευαισθητοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων ατόμων σε διεθνές επίπεδο ενάντια στις διακρίσεις των φύλων και της ενδυνάμωσης των γυναικών.

Η παρουσίαση αυτή, η οποία διοργανώνεται στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης της εξωστρέφειας του δήμου και της επιτροπής και του ρόλου τους στην υλοποίηση δραστηριοτήτων για θέματα ισότητας σε τοπικό επίπεδο, θα έχει ως προσκεκλημένους Ευρωβουλευτές, στελέχη και προσωπικό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από καθεμιά από τις 28 χώρες μέλη. Στόχος της παρουσίασης είναι η πανευρωπαϊκή διάδοση του μηνύματος και η ενεργοποίηση όλων και ιδιαίτερα των εκπροσώπων του αντρικού φύλου στο θέμα της καταπολέμησης των διακρίσεων και την ενδυνάμωση των γυναικών. Οι προσκεκλημένοι ευρωβουλευτές θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και στη συνέχεια να βοηθήσουν στη διοργάνωση παρόμοιων δράσεων στα κράτη που εκπροσωπούν.

Σημαντικός αρωγός και υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας είναι η Ελληνίδα ευρωβουλευτής κα Ελισσάβετ Βόζενμπεργκ, μέλος της Επιτροπής Δικαιωμάτων των Γυναικών και Ισότητας των Φύλων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η οποία με την υποστήριξη της, την εμπειρία και την πολύτιμη γνώση για το θέμα, θα προσφέρει στην ευρύτερη προβολή της εκδήλωσης και τη μεγιστοποίηση του επιδιωκόμενου αποτελέσματος.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.