Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αξιολόγησης και εξέτασης ενστάσεων για τη Δράση «Αναβάθμιση δικτύων ύδρευσης και περιορισμός διαρροών». Επιλέχθηκαν οι 71 προτάσεις με την υψηλότερη βαθμολογία και συνολικό προϋπολογισμό 88,6 εκατ. Ευρώ. Μεταξύ αυτών, είναι η ΔΕΥΑ του Δήμου Χαλκιδέων και ο Δήμος Ερέτριας.

Στρατηγικός στόχος του προγράμματος, είναι η διασφάλιση της ορθολογικής διαχείρισης των υδατικών πόρων, καθώς και η διασφάλιση της ποιότητας και της επάρκειας των αποθεμάτων, με ταυτόχρονη μείωση των διαρροών.

Μετά την έγκριση της αύξησης της χρηματοδότησης του προγράμματος κατά 58 εκατ. Ευρώ από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Χαρίτση, το συνολικό ποσό έφτασε στα 88,6 εκατ. Ευρώ και ικανοποιεί πλέον το σύνολο των ώριμων προτάσεων που κατατέθηκαν από ΔΕΥΑ και ΟΤΑ Α΄βαθμού.

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.