Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

Ωρεοί 13/2/2018 Μέσα από το κάλεσμα που απευθύναμε, ανησυχώντας για την ασφάλεια των μαθητών, αλλά επιθυμώντας και την αισθητική βελτίωση του αύλειου χώρου του σχολείου μας, στη Σχολική Επιτροπή του Δήμου Ιστιαίας-Λ. Αιδηψού, καταφέραμε να υλοποιήσουμε ένα αρκετά δύσκολο στόχο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Με τη δική σας πολύτιμη συνδρομή πετύχαμε:

Τοποθέτηση κουπαστών στις σκάλες του παλιού κτιρίου

Αλλαγή του σκέπαστρου στις βρύσες της αυλής

Απομόνωση του πίσω χώρου της Αιθούσης Εκδηλώσεων

Χτίσιμο πέτρινου παρτεριού-παγκακίου γύρω από τον μεγάλο πλάτανο

Τοποθέτηση πίνακα ανακοινώσεων στην είσοδο του σχολείου

Αλλαγή της ταμπέλας του σχολείου, λόγω φθοράς.

Επίσης, η ευαισθητοποίησή σας, σε εκπαιδευτικά προγράμματα, που αφορούν στην αγάπη και στο σεβασμό στο περιβάλλον, ήταν ιδιαιτέρως συγκινητική, με τη χορήγηση του κομποστοποιητή, στα πλαίσια του περιβαλλοντολογικού προγράμματος που εκπονείται για τη φετινή σχολική χρονιά και αντίστοιχης ένταξης της σχολικής μας μονάδας στο διεθνές δίκτυο «Οικολογικά Σχολεία».

Μετά τα παραπάνω, εκπροσωπώντας τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας ,αλλά και προσωπικά, από βάθος καρδιάς, ευχαριστώ:

Τη Δήμαρχο Κα Λίνα Ευσταθίου-Σπανού

Τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Κο Θανάση Σπανό

Τον Αντιδήμαρχο Ωρεών Κο Κυριάκο Βογιατζή

Τον Αντιδήμαρχο Λουτρών –Αιδηψού Κο Αγγελόπουλο Δημήτριο

Έχω να σας πω πως η ανταπόκριση στα αιτήματά μας τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, είναι κάτι που εκτιμούμε ιδιαιτέρως, μας ευχαριστεί και μας δίνει δύναμη να εμπνεόμαστε και να τολμούμε να εκφράζουμε τις ιδέες μας.

Γιατί αναμφίβολα, η ασφάλεια των παιδιών βρίσκεται σε πρωτεύοντα ρόλο, μα, και η καλή ψυχολογία τους είναι κάτι που ευνοεί την εκπαιδευτική διαδικασία.

Μετά τιμής

Η Δ/ντρια του Σχολείου

Τσελίκα Χριστούλα

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.