Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

Στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου του Κινήματος Αλλαγής, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, συγκέντρωση στελεχών του κινήματος στον Νομό, παρουσία του βουλευτή Ηρακλείου, Βασίλη Κεγκέρογλου.

Ο βουλευτής Ηρακλείου εξαπέλυσε επίθεση κατά της πολιτικής που ασκεί η κυβέρνηση τόσο στα εθνικά, όσο και στα εσωτερικά ζητήματα. «Η κυβέρνηση άγεται και φέρεται, χωρίς να μπορεί να αντιμετωπίσει τα εθνικά θέματα» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κεγκέρογλου. Ενώ σε άλλο σημείο της ομιλίας του κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι: «στήνει το μύθο της λεγόμενης καθαρής εξόδου, ένα ολοκάθαρο ψέμα, αφού η επιτήρηση θα συνεχιστεί».

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.