Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τις προηγούμενες ημέρες στην ημερίδα "Investor's Springs in Greece" την οποία διοργάνωσε το Enterprise Greece σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και με την αρωγή της Γερμανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. Άρης Ξενοφός ανακοίνωσε τη διαδικασία πώλησης των ακινήτων της Αιδηψού τα οποία περιλαμβάνουν και τις ιαματικές πηγές.

Περιμένουμε απο την κυρία Ευσταθίου να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις αυτές που λαμβάνουν χώρα αγνοώντας την τοπική κοινωνία και το Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψου,καθιστώντας τους σε ρόλο κομπάρσου.

Η διευκόλυνση των σχεδίων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μάλλον αποτελεί για την κυρία Δήμαρχο συνειδητή προταιρεότητα.

Η έλλειψη κάθε σχεδιασμού και δράσης σχετικά με το θέμα, έπειτα απο τέσσερα χρόνια διοίκησης του Δήμου, το επιβεβαιώνουν με τον πιό ηχηρό τρόπο!

Ηλίας Πετσής Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης "Νέα Πορεία" Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού Στάλθηκε από το iPad μου

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.