Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο των τακτικών επισκέψεων που πραγματοποιεί σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Νομό, ο Βουλευτής Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ Αναστάσιος (Τάσος) Πρατσόλης, επισκέφτηκε σήμερα, Παρασκευή 30/03/2018, την εταιρία HQF (ΜΙΜΙΚΟΣ) και συνάντησε τον Διευθυντή της μονάδας στον Πισώνα κ. Χρήστο Κατσανάκη.

Η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, επικεντρώθηκε σε θέματα της επιχείρησης και σε γενικότερα ζητήματα που αφορούν στον κύκλο εργασιών ανάλογων μονάδων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Υπήρξε εποικοδομητικός διάλογος και εκφράστηκε αμφίπλευρα η διάθεση για συνέχιση των επαφών, δεδομένου ότι η υγιής επιχειρηματικότητα αποτελεί βασικό μοχλό ανάπτυξης και κοινωνικής ευμάρειας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.