Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

Δελτίο Τύπου

Τη Δευτέρα 16/04/2018 αρχίζει η επιστροφή των εργαζομένων στις επιχειρήσεις ΔΕΥΑΜ και ΔΙΚΑΔΗΜΕ του Δήμου Μεσσαπίων-Διρφύων. Αναμφίβολα, πρόκειται για μια σημαντική στιγμή για τη ζωή τους, καθώς μετά από πολύχρονες και επώδυνες διαδικασίες, επιστρέφουν στη δουλειά τους.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αποδεχόμενη το δίκαιο αίτημα των εργαζομένων, με το άρθρο 15 παράγραφος 9α του νόμου 4483/2017 (ΦΕΚ 107 Α), άνοιξε το δρόμο για τη μονιμοποίησή τους

Ταυτόχρονα, είναι ακόμα μία έμπρακτη απόδειξη πως η πολιτική βούληση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επούλωσε νομοθετικές ανεπάρκειες και πολιτικές σκοπιμότητες του παρελθόντος προκειμένου να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα. Το δικαίωμα στην εργασία και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι για μας αδιαπραγμάτευτα αγαθά. Κλείνουμε την πόρτα ερμητικά στις Μαυρογιαλούρικες λογικές που κυριάρχησαν για δεκαετίες.

ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) ΠΡΑΤΣΟΛΗΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.