Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Του Βασίλη Δημόπουλου οπαδός και φίλαθλος της Α.Σ. ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ Α.Ο. ΙΣΤΙΑΙΑΣ

~~~~~*~~~~~

Διαβάζοντας προσεχτικά την από 15-04-2018 ανάρτηση στο facebook του Γιάννη Παπακωνσταντίνου τέως Προέδρου ΕΠΣΕ Ευβοίας και Αντιπροέδρου της ΕΠΟ θέλω να προσθέσω τα παρακάτω. Καλά τώρα ο κ. Παπακωνσταντίνου αντιλήφθηκε ότι αυτό το ζώο όπως τον αποκαλεί τον ΚΝΕΛΟ ότι έστηνε παιχνίδια στο στοίχημα; Έτσι για να καταλαβαινόμαστε……………

Από την άλλη μεριά διαβάζοντας την ανακοίνωση της Α.Ε. ΙΣΤΙΑΙΑΣ με δελτίο τύπου το οποίο στερείται της στρογγυλής σφραγίδας του σωματείου, στο οποίο είμαι μέλος οπαδός και φίλαθλος και υπογράφεται από τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Αναγνώστου έχω να παρατηρήσω τα παρακάτω.

Αυτό το ιστορικό σωματείο που κάποιος ή κάποιοι το έφεραν σε αυτή την ποδοσφαιρική μοίρα άνευ λόγου και αιτίας διεκδικώντας και εξυπηρετώντας προσωπικά οφέλη δεν θα επιτρέψω από τώρα και στο εξής να το μνημονεύουν στο στόμα τους. Εις ότι αφορά τον κ. Παπακωνσταντίνου οι εισαγγελικές αρχές είναι δίπλα του και να πάει να καταγγείλει αυτά τα οποία είχε υποχρέωση και έχει ως θεσμικός παράγοντας και όχι να σπέρνει με τα λεγόμενά του διχόνοιες και προβληματισμούς στα μέλη και τους οπαδούς αυτής της ομάδος.

Εις ότι αφορά τον κ. Αναγνώστου ο οποίος επικαλείται ότι αυτό το ζώο ο ΚΝΕΛΟΣ ποτέ στην ζωή του δεν έχει παίξει τυχερά παιχνίδια και δεν έχει αγοράσει ούτε Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο ποσώς με ενδιαφέρει πρέπει όμως να μου απαντήσει αν αυτό το ζώο που επικαλείται στην δήλωση του όταν υπέβαλε δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος στα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στην Α.Ε. ΙΣΤΙΑΊΑΣ εάν έχει δηλώσει τα 500000,00€ που έχει διαθέσει στην ομάδα για να του φτιάξω έναν μεγάλο ανδριάντα ως ευεργέτη δίπλα από τα θεωρία του γηπέδου. Γιατί μέχρι σήμερα στις γενικές συνελεύσεις της ομάδος δημόσια έχουν καταγραφεί και υπάρχουν και ηχητικά ντοκουμέντα άλλα πράγματα από τον ίδιο για το θέμα αυτό…………………

Αυτά να τα ακούει και η αρμόδια Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας.

ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ

Οφείλεται εξηγήσεις και όχι με ξένα κόλλυβα να κάνετε μνημόσυνο.

Για περισσότερα είμαι στην διάθεση του καθενός, από τους εμπλεκόμενους.

Για αρκετά χαϊβάνια μας έχετε περάσει!

ΙΣΤΙΑΙΑ 18-04-2018

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.