Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Αναστάσιος (Τάσος) Πρατσόλης, παραβρέθηκε στην τελετή Αγιοκατατάξεως του Οσίου Ιακώβου Τσαλίκη, προσκεκλημένος της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδας, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Ιουνίου στην Ιερά Μονή του οσίου Δαυίδ, παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου.

Στην συνέχεια, παρέστη και στο δείπνο που παρετέθη προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη.

Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες της περιοχής. Συμμετείχε σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις και αναπτύχθηκε γόνιμος προβληματισμός για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Έτσι, το πρωί του Σαββάτου ήταν στην Αιδηψό, το πρωί της Κυριακής στο Νέο Πύργο, ενώ επισκέφτηκε και τη Λίμνη.

Κοινός παρονομαστής σε όλες τις επαφές ήταν η ανάγκη του κόσμου για συνεχή και αξιόπιστη ενημέρωση και η δέσμευση του Βουλευτή ότι η επικοινωνία θα συνεχιστεί με αμείωτο ρυθμό όπως άλλωστε συμβαίνει και μέχρι τώρα.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.