Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

Μετά την συγκρότηση των Νομαρχιακών Επιτροπών σε όλη τη χώρα, το Κίνημα Αλλαγής κάνει ένα σημαντικό βήμα στην οργανωτική ανάπτυξη της ενιαίας ενωμένης κεντροαριστεράς, με την εκλογή των Συντονιστικών Επιτροπών των Δημοτικών Οργανώσεων.

Οι εκλογές για την ανάδειξη των Σ.Ε των Δημοτικών Οργανώσεων, θα γίνουν ταυτόχρονα σε όλη την χώρα στις 24-06-2018. Σε αυτές μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι φίλοι και τα μέλη του ΚΙ.ΝΑΛ.

Οι εγγραφές θα γίνονται και την ημέρα των εκλογών.

Οσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι στα όργανα των Σ.Ε. θα πρέπει να εγγραφούν ως μέλη μέχρι την 19-06-2017 ημερομηνία κατά την οποία λήγει η προθεσμία υποψηφιοτήτων.

Πάμε Μπροστά Όλοι Μαζί.

=============

Η Ν.Ε Ευβοίας του Κινήματος Αλλαγής καλεί τους φίλους και τα μέλη του, να συμμετάσχουν μαζικά στην ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση που διοργανώνει την Τετάρτη 13-06-2018 και ώρα 19,00 μ.μ, με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Ισόγεια αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητος Ευβοίας (Διοικητήριο-Λιανή Αμμος).

Ομιλητής θα είναι ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΙΝ.ΑΛ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και θα επακολουθήσει συζήτηση.

Καλούμε τους προοδευτικούς πολίτες της Εύβοιας να ξαναπιάσουν το νήμα της συμμετοχής στην προσπάθεια να αλλάξουμε την Ελλάδα, διότι η μόνη εγγύηση για την αναγέννηση και τη νίκη της προοδευτικής παράταξης, είναι η συμμετοχή των πολιτών στην διαμόρφωση του ιστορικού γίγνεσθαι.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.