Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΩΡΕΩΝ.

Ο Εμπορικός σύλλογος Ωρεών όλα τα χρόνια της ύπαρξης του αγωνίζεται με σοβαρότητα να προωθήσει προβλήματα των μελών και της ευρύτερης περιοχής συνεργαζόμενος με τους κατάλληλους φορείς πάντα στην βάση της συνεργατικότητας σοβαρότητας και του δημοκρατικού ήθους.

Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι η σύγκρουση και η στείρα αντιπαλότητα μόνο κακό κάνουν και όχι καλό.Η παρουσία μας αυτή δυστυχώς φαίνεται ότι κάποιος τους ενοχλεί χωρίς να γνωρίζουμε το γιατί.

Το τελευταίο συμβάν όπου σε τοπικό μέσο ενημέρωσης δόθηκε η είδηση ότι η πρόεδρος μας έκανε καταγγελία για τον ΟΛΝΕ Α.Ε,μας αναγκάζει να καταγγείλουμε ,έτσι όπως πρέπει να είναι οι καταγγελίες γραπτώς ,ότι το παραπάνω είναι ψευδές γι αυτό σας παραθέτουμε την ακριβή αλήθεια.

Η πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου δέχτηκε τηλεφώνημα από τον κύριο Τσελίκα Ιώαννη του ράδιο Ιστιαία τις απογευματινές ώρες της Τρίτης και ρωτήθηκε αν έχουν αντικατασταθεί οι καμένες λάμπες σε κάποια σημεία του λιμανιού.

Η απάντηση της προέδρου ήταν ότι έχει ενημερωθεί πως έχουν παραγγελθεί και ότι το πρόβλημα θα επιλυθεί άμεσα, επισήμανε όμως την έλλειψη φωτισμού του φάρου. Επίσης τονίστηκε ότι ο εμπορικός σύλλογος ανάμεσα στα αιτήματα που είχε προς τον ΟΛΝΕ που αρκετά από αυτά υλοποιήθηκαν (βάφτηκαν τα παγκάκια ,καθαρισμός πλαζ και περιβάλλοντα χώρου),αυτό δείχνει την ικανοποίηση του και την αμέριστη συμπαράσταση στον οργανισμό λιμένων Ευβοίας για την μέχρι στιγμής συνεργασία.

Με λύπη αναγκαζόμαστε να καταγγείλουμε την παραποίηση των λεγομένων της πρόεδρου του εμπορικού συλλόγου Ωρεων από τον δημοσιογράφο του τοπικού σταθμού και ζητάμε άμεση αποκατάσταση της αλήθειας!

Το Δ.Σ

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.