Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ «Η ΕΝΩΣΗ»

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ

28.06 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΑΝΑΛΓΗΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ»

Το Παράρτημα Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ», εκπροσωπώντας (αντιπροσωπευτικά πλέον) και τον κλάδο των εργαζομένων στην Καθαριότητα Σχολικών Κτιρίων στο Δήμο Ιστιαίας, καταγγέλλει τα ομολογουμένως περίεργα «παιχνίδια» που παίζονται στην πλάτη εργαζόμενης σχολικής καθαρίστριας, η οποία έχει ζητήσει να μετακινηθεί με τα ίδια καθήκοντα, για σοβαρούς προσωπικούς λόγους, σε άλλο πόστο.

Εδώ και αρκετούς μήνες η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ιστιαίας, με διάφορα προσχήματα και δικαιολογίες, αλλά και με πληθώρα ανεκπλήρωτων υποσχέσεων προς την εργαζόμενη, την μεταχειρίζεται σαν «μπαλάκι του πινγκ πονγκ» μεταξύ δημοτικών και υπηρεσιακών παραγόντων, δίχως να εισάγεται το θέμα προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι το Παράρτημά του Συλλόγου μας και σύσσωμο το σώμα των σχολικών καθαριστριών – μελών του, δεν πρόκειται να ανεχτεί και να αποδεχτεί τέτοιου είδους ανάλγητες συμπεριφορές.

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της απέναντι στο μέλος μας, διότι ήδη έχει στα χέρια το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο και οιαδήποτε κωλυσιεργία ή παρέκκλιση μόνο ως άρνηση μπορεί να εκληφθεί.

Καλούμε όλες τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που απασχολούνται στην καθαριότητα σχολικών κτιρίων στο Νομό Ευβοίας, να οργανωθούν στο Παράρτημα Ν. Ευβοίας του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ», να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας και να απευθύνονται για κάθε είδους ερωτήματα, συμβουλές και καταγγελίες στην ειδική φόρμα που υπάρχει στη σελίδα www.idiotikoi.gr και στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Συλλογικά όλοι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε την ομηρεία, τον φόβο και την απαξίωση!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΙΟΜΑΤΑΡΗ ΣΟΦΙΑ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΑΤΡΑΒΕΛΑ ΣΟΦΙΑ

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.