Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

Παιδική Νεανική Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιδηψού

Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ιστιαίας Αιδηψού (ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α.)

Δελτίο Τύπου, 3/7/2018

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Παιδική Νεανική Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιδηψού της ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α. η δράση «φωτογραφημένα δεδομένα: τα ρούχα» , στα πλαίσια της Καλοκαιρινής Εκστρατείας 2018 του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών και της Εθνικής Βιβλιοθήκης Ελλάδος, με εμψυχωτή την συγγραφέα και ερευνήτρια Ασημίνα Ντέλιου.

Οι φωτογραφίες έγιναν το υλικό για να καταγράψουν τα παιδιά τον κόσμο που τα περιβάλλει. Έγιναν αφετηρία για να παρατηρήσουν τα ρούχα ανθρώπων από άλλες εποχές και άλλα μέρη.

Γονείς και παιδιά είχαν την χαρά να περιηγηθούν στους χώρους της βιβλιοθήκης, ενώ δεν θα μπορούσε να λείψει το δημιουργικό παιχνίδι πριν και μετά την δράση.

Αγγελική Κούκουζα Δελχά

Πρόεδρος ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.