Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο Δημοτικό συμβούλιο που έγινε στις 25-06-2018 και προ ημερησίας έβαλα θέμα σχετικά με την χορήγηση του εν ενεργεία 1ου Δημοτικού Σχολείου Ιστιαίας, στο σύλλογο Πολιτιστική Κίνηση Μονοκαρυάς, του χώρου του σχολείου προκειμένου να γίνει στις 14-07-2018 συναυλία.

Στην τοποθέτησή μου ότι σύμφωνα με τον Νόμο 1566/85 άρθρο 41 σε συνδυασμό με τον Νόμο 3852/2010 άρθρα 94 και 185 ότι απαγορεύεται η χορήγηση χώρων εν ενεργεία σχολείων σε φορείς άλλους πλην του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου και των μαθητικών συλλόγων, απάντηση δεν πήρα.

Επειδή η διάθεση του εν λόγω χώρου για πραγματοποίηση συναυλιών είναι παράνομη και δεν έχει ούτε καν τηρηθεί η διαδικασία ΕΡΩΤΩ;

1) Που είναι το αίτημα και η συγκατάθεση του Διευθυντή του σχολείου προς την σχολική επιτροπή για την διάθεση του χώρου;

2) Με ποια απόφαση η σχολική επιτροπή ενέκρινε το αίτημα του συλλόγου και την συγκατάθεση του Διευθυντού;

3) Πότε συνήλθε και με ποια απόφασή της η επιτροπή ποιότητας ζωής ενέκρινε τα προηγούμενα.

4) Πότε και με ποια απόφαση το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε όλες τις προηγούμενες ενέργειες και αποφάσεις για την χορήγηση του 1ου Δημοτικού Σχολείου

Επειδή θεωρώ ότι το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και προκειμένου να διαφυλάξω από κάθε ευθύνη τον εαυτό μου και τους συμπολίτες μου και να εφαρμοστεί ο νόμος μέσω αυτού του δελτίου τύπου κρούω τον κώδωνα στους υπεύθυνους που λίαν επιεικώς χαρακτηρίζω αφελείς έως επιπόλαιους να συνέλθουν και να εφαρμόσουν τον νόμο. Δεν μπορεί εν ονόματι του πολιτικού κόστους κάποιοι να εκμεταλλεύονται καταστάσεις παράνομα για να πετύχουν πολιτικούς στόχους. Ιδιαίτερα θα ήθελα να επισημάνω στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κ. Βογιατζή Χαράλαμπο να προσέξει ιδιαιτέρως ως καθ’ ύλη αρμόδιος για το θέμα αυτό και να θυμηθεί όταν ο πατέρας του ήταν Αντιδήμαρχος στον Δήμο Ωρεών την αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση για ένα δέντρο που κόπηκε κλπ κλπ κλπ. Δεν πήγε ο Δήμαρχος κατηγορούμενος πήγε αυτός………

Εάν ήθελε ο Δήμος και κατόπιν αίτησης του αρμοδίου συλλόγου μπορούσε να χορηγήσει τον χώρο που γίνεται η λαϊκή αγορά στην Ιστιαία, που έχει και μεγάλο πάρκινκ και τουαλέτες και αφού το εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο.

Αυτά προς γνώση και ενημέρωση και των αρμοδίων φορέων που εμπλέκονται Δήμος, Αστυνομία, Πυροσβεστική σύμφωνα με την εφαρμογή εγκυκλίων που ισχύουν σχετικά με συναθροίσεις συγκεντρώσεις συναυλίες κλπ.

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΠΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΙΣΤΙΑΙΑ 07-07-2018

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.