Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που μπλέχτηκα με τον συνδυασμό το 2014 της κυρίας Ελένης Σπανού και συνέπραξα και συνήργησα με τους άλλους συνυποψηφίους μου να την κάνω Δήμαρχο Ιστιαίας και Αιδηψού. Είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω συγγνώμη από αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους και τους επλάνεψα όπως και εγώ πλανήθηκα από όλη την δημαρχιακή συμπεριφορά της κυρίας Δημάρχου κατά την διάρκεια της θητείας της. Δηλώνω δε ότι το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού και ότι αν πρόκειται να ασχοληθώ με τα κοινά στις ερχόμενες εκλογές δεν πρόκειται να είμαι ουρά κανενός.

Ή αρχηγός ή τίποτα!

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

Δεν είναι δυνατόν σήμερα και ώρα 19.30 το απόγευμα να έρχεται στην πόλη μας ο περιφερειάρχης στην αίθουσα του κυνηγετικού Συλλόγου για να μιλήσει εφ'όλης της ύλης κάνοντας απολογισμό των πεπραγμένων της θητείας του μιλώντας για τα προβλήματα και τα εν εξελίξει έργα της περιοχής και η κυρία Δήμαρχος και ο κύριος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να μην έχουν ενημερώσει τους δημοτικούς συμβούλους και μάλιστα εγώ δεν έχω ενημερωθεί μέχρι σήμερα για το γεγονός αυτό.

Δεν είναι δυνατόν να μην έχει ενημερωθεί ο δημοτικός σύμβουλος, ο εκλεγμένος από τον λαό, για να μεταφέρει τους προβληματισμούς και τα αιτήματα των δημοτών της πόλης. Θα πρέπει η κυρία Δήμαρχος να καταλάβει ότι το μαγαζί αυτό που λέγεται ΔΗΜΟΣ δεν είναι δικό της ούτε των συγγενών της και να ενεργεί σύμφωνα με το πρωτόκολλο και τον κώδικα συμπεριφοράς που προβλέπεται από πάγιες αρχές και εγκυκλίους. Δεν μπορεί να αγνοεί σαν Δήμαρχος το πρόσωπο του περιφερειάρχη το οποίο μπορεί να κάνει σαν φυσικό πρόσωπο Λίνα Σπανού και όχι σαν Δήμαρχος. Ήδη θα έπρεπε να έχει βγάλει μια ανακοίνωση να ενημερώσει τους κατοίκους πόσο μάλλον τους δημοτικούς συμβούλους για τον ερχομό του κυρίου Μπακογιάννη. Τουλάχιστον αυτός έρχεται και κάνει το αυτονόητο. Η κυρία Δήμαρχος μπορεί να μου πει τον απολογισμό που πρέπει να κάνει κάθε έτος των πεπραγμένων της μέχρι 30 Ιουνίου πότε πρόκειται να τον κάνει;; Γνωρίζει ότι όταν αδιαφορεί για αυτό διαπράττει πειθαρχικό παράπτωμα;; Ή μήπως από τα πολλά πειθαρχικά έχει χορτάσει πλέον;;

Πρέπει να καταλάβει και να μάθει ότι το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δύο το πρόσωπο. Λέει μια λαϊκή ρήση. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΥΡΙΑ ΣΠΑΝΟΥ!

Βασίλης Δημόπουλος,

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.