Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την ώρα που ακόμα μετράμε τους νεκρούς και η γη αχνίζει θάνατο, που οι συμπολίτες μας αναζητούν εναγωνίως τους συγγενείς τους οι οποίοι είναι ακόμα αγνοούμενοι, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κατέθεσε τροπολογία στην Βουλή με την οποία αυξάνονται οι μισθοί και αποζημιώσεις των διοικητικών στελεχών των ΔΕΚΟ που εποπτεύονται από το Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων (πρόεδροι, διευθύνοντες και εντεταλμένων συμβούλων) από 4.631 ευρώ που είναι σήμερα σε 6.732 ευρώ μηνιαίως καθαρά.

Ολόκληρη σχεδόν η κυβέρνηση (η τροπολογία υπογράφονταν από 14 Υπουργούς και Υφυπουργούς!!!!!!!) ασχολήθηκε τη δεύτερη ημέρα του εθνικού πένθους για να αυξήσει τον μισθό των Προέδρων των ΔΕΚΟ που η ίδια έχει διορίσει, που εν τέλει αποσύρθηκε ύστερα από την κατακραυγή των Βουλευτών του ΚΙΝΑΛ (Γάννης Μανιάτης κ.λπ. ) που αντελήφθησαν την επιχειρούμενη λαθροθηρία.

Είναι δίκαιο και έγινε πράξη, όπως λέει και ο πρωθυπουργός.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.