Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Του Βασίλη Δημόπουλου Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού

~~~*~~~

Παρακολουθώντας σήμερα από την ανάρτηση στην σελίδα του Χρήστου Μπεκιάρη Δίαυλος το βίντεο με την κάλυψη της επίσκεψης του Υπουργού Γεωργίας και συντοπίτη μας κ. Αποστόλου έχω να παρατηρήσω τα παρακάτω

1) Καλά κ. Δήμαρχος με ποιο δικαίωμα σε ένα τέτοιο γεγονός βιβλικής καταστροφής όπως ακριβώς αναφέρεται και στην επίσκεψη του κ. Υπουργού δεν ενημερώσατε το δημοτικό συμβούλιο παρά πήρατε υπομάλης τον Αντιδήμαρχό Σας κ. Βογιατζή τόσο εχθές κάνοντας μια συνάντηση προσωπική με τους παραγωγούς όσο και σήμερα με τον Υπουργό και τους παραγωγούς, ώστε να δώσουμε και εμείς την παρουσία μας και τις τοποθετήσεις μας.

2) Το φιρμάνι αυτό που διαβάσατε στον κ. Υπουργό σχετικά με τις ρυθμίσεις προς τα ταμία και γενικώς των χρεών ποιος ήταν ο συντάκτης; Καλά δεν γνωρίζεται ότι για να τύχουμε μιας τέτοιας πολιτικής ευεργετημάτων θα έπρεπε ήδη η περιοχή να είχε κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης; Έπρεπε να έρθει ο Υπουργός για να μας επιπλήξει επί του γεγονότος;

3) Γιατί δεν συγκαλέσατε το δημοτικό συμβούλιο ώστε να πάρουμε απόφαση για την κήρυξη της περιοχής σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης που είναι αρμοδιότητά του παρά στα λεγόμενα του κ. Υπουργού όπως φαίνεται και στο βίντεο απαντήσατε ότι θα το κάνετε τώρα;

4) Την προηγούμενη φορά κατά τον ερχομό του κ. Μπακογιάννη ξαναπαίχτηκε πάλι το ίδιο έργο δηλαδή σχετικά με το ΒΙΟΚΑ και την απόρριψη από το ΕΣΠΑ με την προσωπική αλλοπρόσαλλη άσχετη με το αντικείμενο της επένδυσης όπως ακριβώς τόνισε ο κ. Αντιπεριφερειάρχης πολιτική Σας εις ότι αφορά τις μελέτες που έπρεπε να κατατεθούν.

Επειδή συνεχώς αυτοβούλως ενεργείτε παραμερίζοντας τις νόμιμες και θεσμικές διαδικασίες έχετε φέρει τον τόπο σε καταστάσεις ζημιογόνες για την περιοχή. Σας έχω επισημάνει πολλές φορές ότι δεν έχετε το δικαίωμα να ενεργείται κατά τον τρόπο αυτό αλλά να εκτελείται τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου το οποίο και διοικεί τον Δήμο. Για μια ακόμη φορά απέναντι σε θεσμικούς άρχοντες προσβάλλεται τον Δήμο και εμένα προσωπικά ως δημοτικό σύμβουλο για πολλοστή φορά.

ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

Το μόνο που ξέρατε είναι να μου στείλετε την πρόσκληση σήμερα για να μετέχω στην εκδήλωση που βρήκατε μετά από τόσα χρόνια για την επέτειο της ναυμαχίας του Αρτεμισίου. Αλλά και εδώ οι συμβουλάτορές Σας δεν Σας ενημέρωσαν καλά. Όταν στην πρόσκληση λες επέτειος είσαι υποχρεωμένος να πεις του χρόνου, των πέντε χρόνων κλπ κλπ. Και όχι αορίστως.

ΙΣΤΙΑΙΑ 07-08-2018

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΊΛΗΣ

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.