Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Του Βασίλη Δημόπουλου Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού.

~~~~~*~~~~~

Προσωπικά αναθεωρώ τα όσα πίστευα για κάποιους μηχανικούς δημοσίων και ιδιωτικών έργων και αυτό διότι ζητούν έλεγχο νομιμότητας ακόμη και για ………………….δικά τους έργα, αν και οι πράξεις τους είναι ευρέως γνωστές και προβλέψιμες.

Ο λόγος για μηχανικό, που δραστηριοποιείται στην περιοχή μας , ο οποίος ζητά από την Υπηρεσία Δόμησης «Αν οι οικοδομές ιδιοκτησίας μου, στον οικισμό Άγιο Παντελεήμονα είναι νόμιμες» όπως ο ίδιος αναφέρει στην αίτηση του, την στιγμή που ο ίδιος είχε την άδεια μελέτη και επίβλεψη, των εκεί εργασιών προσθήκης κατ’ επέκταση. Σας παραθέτω την αίτηση καταγγελία, την απάντηση της πολεοδομίας και την απάντηση την δική μου προς την υπηρεσία.

Επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου.

ΙΣΤΙΑΙΑ 24-04-2018

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥ

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.