Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΗΜοτική Τοπική Οργάνωση Ιστιαίας Αιδηψού

Ιστιαία, Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Δελτίο Τύπου

«Αυτοψία» στις τεράστιες καταστροφές που προκάλεσαν τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και ο μεσογειακός κυκλώνας στο Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού, πραγματοποίησε την 2/10/2018 ο Βουλευτής Εύβοιας ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου.

Κατά την επίσκεψη του, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Ιστιαίας - Αιδηψού Αναστασία Σίδερη, αρχικά, ενημερώθηκε από την Δήμαρχο Ιστιαίας Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου Σπανού για την καταγραφή των ζημιών και την όσο το δυνατόν γρηγορότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων, σε προγραμματισμένη συνάντηση στο Δημαρχείο.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τις Δημοτικές Κοινότητες που επλήγησαν περισσότερο, όπου και κατέγραψε τις ζημίες σε άμεση επαφή με τους πληγέντες. Τέλος, επισκέφθηκε την Λίμνη Ευβοίας και την περιοχή Κατούνια Λίμνης, του όμορου Δήμου, που μετρά πληγές.

«Προτεραιότητα έχουν η διασφάλιση της δημόσιας υγείας, η αποκατάσταση του οδικού δικτύου και του δικτύου ύδρευσης, η ηλεκτροδότηση, αλλά και η άμεση αποζημίωση των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων που επλήγησαν. Θα εξαντλήσουμε κάθε μας δυνατότητα για την ανακούφιση των πληγέντων, οφείλουμε να σταθούμε στο πλευρό τους» δήλωσε ο κ. Κεδίκογλου.

Αναστασία Σίδερη

Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Ιστιαίας Αιδηψού

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.