Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Η υπόθεση Παπαντωνίου έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης και θα περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η κατάληξη», δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου, χαρακτηρίζοντας αδιανόητες τις όποιες παρεμβάσεις επιχειρούνται. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Οι Αταίριαστοι» επεσήμανε, ότι δόθηκε μία ευκαιρία για άλλοθι στον κ. Παπαντωνίου από τον κ. Πολάκη, εκμεταλλευόμενος τα όσα σχολίασε περί Δικαιοσύνης. Όπως είπε, «όλα όσα συμβαίνουν δεν επιτρέπουν την ομαλή ολοκλήρωση της υπόθεσης».

Ο Σίμος Κεδίκογλου ερωτηθείς στη συνέχεια για την κόντρα του κ. Κοτζιά με τον κ. Καμμένο και τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας ανέφερε: «το να ακούγονται τέτοια πράγματα από μεταξύ δύο κορυφαίων υπουργών παρουσία του πρωθυπουργού χωρίς να παίρνει θέση δεν είναι φυσιολογικό. Έχουν ακουστεί βαρύτατες κατηγορίες και οφείλουν να δώσουν απαντήσεις».

Πρόσθεσε, επίσης, ότι πρέπει να δημοσιοποιηθεί η επιστολή παραίτησης του κ. Κοτζιά, κάτι που, άλλωστε, έχει ζητήσει και ο ίδιος ο αποστολέας, υπογραμμίζοντας: «παρακολουθούμε ένα ‘ξεκατίνιασμα’ πάνω στα εθνικά μας θέματα με σοβαρότατες συνέπειες δεν είναι μόνο το Σκοπιανό, αλλά έριξε και αποχαιρετιστήρια φωτοβολίδα για την αιγιαλίτιδα ζώνη και είδατε τι έγινε. Φυσικά, καλωσορίζουμε την πρόθεση του κ Τσίπρα να συγκαλέσει το Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής, αλλά αναρωτιόμαστε, γιατί δεν υπήρξε ανάλογη σύγκλιση για το Σκοπιανό και για άλλα εθνικά θέματα».

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.