Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με τον Δημοτικό φωτισμό και τις επεκτάσεις δειγματοληπτικά παρουσιάζω τα παρακάτω δύο βίντεο

το ένα βίντεο αφορά τον δρόμο από το σταυροδρόμι της οικίας του κ Μαρετα προς το κατάστημα αδελφών Δεληγιάννη ο οποίος βρίσκεται μέσα στο σχέδιο πόλης για το οποίο οι περίοικοι έχουν πληρώσει εισφορά σε χρήμα από θητείας Δημάρχου Νταλιανη με σκοπό να γίνει επέκτασης του Δημοτικού φωτισμού πεζοδρόμηση και ασφαλτόστρωση.

Το ακούσατε αυτό αγαπητοί συμπολιτες;

Τα χρήματα αυτά τα οποία ήταν πάρα πολλά παραδόθηκαν από το τότε Δήμο Ιστιαίας στον ενοποιημένο Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού και δεν γνωρίζω και κάνεις δεν απολογείται για ποιο λόγο δεν έχουν γίνει τα έργα και αν τα χρήματα παραμένουν στον ειδικό λογαριασμό ο οποίος υπήρχε.

Στο δεύτερο βίντεο παρουσιάζω το δρόμο από οικία Πέπλη μέχρι τα πρακτορεία δρόμος φάντασμα τον αποκαλώ εγώ για τον οποίο δρόμο αυτό επί θητείας Δημάρχου Ευαγγελοπουλου και Αντιπροέδρου του Δ.Σ. εμού ειχα με πληρώσει ως δήμος την επέκταση με πέντε κολώνες στη ΔΕΗ η οποία επικαλέσθηκε τότε για κάποιο καιρό ότι δεν υπήρχε εργολαβος για να τους εγκαταστήσει.

Το ζήτημα αυτό το είχα εκθέσει στον τότε Αντιδήμαρχο κ. Παπαδόπουλο και εγώ και ο πρωην προϊστάμενος του Δήμου κ. Δημήτριος Σουρας να ψάξουν και να βρουν τον φάκελο και να κάνουν τα δέοντα στην ΔΕΗ και να καταγγείλουν το γεγονός αλλά ΚΩΦΕΎΟΥΝ.

Και ενώ δειγματοληπτικά σας αναφέρω αυτά από δρόμους κεντρικοτατους που στερούνται δημοτικού φωτισμού με τα πρακτορεία των ΚΤΕΛ δίπλα που δεν μπορείς να τον περπατήσεις τον δρόμο την νύχτα η κ. Δήμαρχος με προσωπικές αποφάσεις κάνει επεκτάσεις Δημοτικού φωτισμού σε οικία η οποία βρίσκεται στην άκρη του χωριού του Αγίου σε ένα στενό δρομάκι που νομίζω ότι είναι και αδιέξοδο με πέντε στύλους με κόστος 5700€ και για προσωπική εξυπηρέτηση του ιδιοκτήτη.

Και τα λεφτά τα παίρνει από την Σ.Α.Τ.Α.

Δηλαδή από αυτά που μας δίνει το κράτος προκειμένου να μπαλώσουμε καμία ανάγκη για την εξυπηρέτηση των πολιτων και γενικά των δημοτών.

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.