Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τον θρύλο του ποδοσφαίρου Μίμη Δομάζο υποδεχόμαστε στην Ιστιαία την ερχόμενη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου. Θα πραγματοποιηθεί τιμητική εκδήλωση, παρουσίαση του Λευκώματος «Μυστικά και… άλλες αποκαλύψεις» του «στρατηγού» του Παναθηναϊκού που διοργανώνουν το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού και η εκδοτική εταιρία “WELCOME”.

Η εκδήλωση θα γίνει στις έξι το απόγευμα την αίθουσα του Κυνηγετικού Συλλόγου Ιστιαίας παρουσία του Μίμη Δομάζου ο οποίος θα μιλήσει ταξιδεύοντας μικρούς και μεγάλους στις μεγάλες στιγμές της σπουδαίας καριέρας του.

«Εϊναι μεγάλη τιμή για το δήμο μας να υποδέχεται τον Μίμη Δομάζο, σύμβολο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου» δήλωσε η δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.