Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

Τοπική Οργάνωση Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Την Τετάρτη 14.11.2018 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη κλιμακίου στελεχών του Κινήματος Αλλαγής, με επικεφαλής τον Σπύρο Καρανικόλα, αναπληρωτή Εκπρόσωπο Τύπου, και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Με συνοδεία μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής και της Τοπικής Οργάνωσης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τη Δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού κα Ευσταθίου-Σπανού Ελένη, κατά την οποία έγινε αναφορά στις ανάγκες και τα προβλήματα του τόπου και την προώθησή τους κατά το μέτρο του δυνατού.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε Ανοικτή Πολιτική Ομιλία από τον κ. Καρανικόλα Σπύρο Αν. Εκπρόσωπο Τύπου του ΚΙΝΑΛ στην αίθουσα του Κυνηγετικού Συλλόγου (Μουσείο Φυσικής Ιστορίας) στην Ιστιαία, στην οποία συμμετείχαν μέλη του Κινήματος. Κατά την Ομιλία, ο κ. Καρανικόλας ανέπτυξε τις προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής ως προς το “Σχέδιο-Ελλάδα”, και στο τέλος της Ομιλίας συζητήθηκαν θέματα που έθεσαν μέλη του Κινήματος.

Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε την Νομαρχιακή Επιτροπή Χαλκίδας του ΚΙΝΑΛ για την τηλεφωνική ενημέρωση (αποστολή SMS) των μελών του, ώστε να παραβρεθούν στην εν λόγω εκδήλωση, όπως και τα ΜΜΕ «Εvripos TV» και «Δίαυλος news” που προσήλθαν αυτοβούλως και αφιλοκερδώς για την κάλυψή της.

Η θέση μας είναι σαφής και ξεκάθαρη. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, διαφάνεια για όλους.

Στέφος Γεώργιος

Γραμματέας

Υπεύθυνος .Οργανωτικού

Τσακίρογλου Παναγιώτης ------------ Ζησίμου Ηλιάνα Σοφία

Αναπληρωτής Γραμματέας ------------ Υπεύθυνος Παιδείας

Υπεύθυνος Οικονομικού ------------ Υπεύθυνος Κοινωνικών κινημάτων & Ισότητας

Υπεύθυνος Επικοινωνίας ΜΜΕ & Ηλ. Κόμματος ------------ Υπεύθυνος Επικοινωνίας ΜΜΕ & Ηλ.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.