Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο δήμος Ιστιαίας Αιδηψού συμμετέχει ενεργά στην Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των Γυναικών που έχει οριστεί η 25η Νοεμβρίου.

«Ενώνουμε κι εμείς τις προσπάθειές μας ώστε να εξαλειφθούν τα φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας και πιστεύουμε ότι το θέμα δεν αφορά μόνο τις γυναίκες αλλά όλους μας» τονίζει η δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου: «Ενώνουμε τη φωνή μας και κυρίως απλώνουμε χέρι στήριξης σε όλες τις γυναίκες και μέσα από τις κοινωνικές δομές που υπάρχουν στην Εύβοια επιδιώκουμε να αντιμετωπίζουμε ζητήματα βίας και προσπαθούμε να τα εξαλείψουμε. Σε μια σύγχρονη κοινωνία διακρίσεις δεν νοούνται και πολύ περισσότερο η άσκηση βίας κατά των γυναικών».

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των Γυναικών, σας προσκαλούμε στην θεατρική παράσταση «Κόκκινη Μνήμη» της Πολύνας Γκιωνάκη την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις επτά το απόγευμα στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιστιαίας.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.