Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «3η Δεκεμβρίου» Παγκόσμια Ημέρα για την Αναπηρία. Μια Δοκιμασία για τις Αξίες μας…

"Μπορώ να Κάνω ότι κι Εσύ Αρκεί να μου Δώσεις τα Εφόδια και την Ευκαιρία"

Η Παγκόσμια Ημέρα για την Αναπηρία δεν είναι Γιορτή. Είναι μια γροθιά στο στομάχι μας. Είναι η ημέρα που οφείλουμε να αναλογιζόμαστε, τι ΔΕΝ έχουμε κάνει για 1 δις στον κόσμο αναπήρους, δηλαδή 1 στους 6...

Η Παγκόσμια Τιμή στην Αξία της Ζωής και της Ισότητας και της Διαφορετικότητας μας βάζει σε έναν δρόμο σκέψης ξεχωριστό. Πολίτες ,πολιτικοί, οικογένειες και πολιτεία, ΠΡΕΠΕΙ να κάνουν πιο ουσιαστικά βήματα για αυτήν την διαφορετικότητα. Και κυρίως η Πολιτεία να δώσει εφόδια και ευκαιρίες. Να ξοδέψει και να θεσπίσει δομές για όλους αυτούς τους διπλανούς μας, που η ζωή τους έκανε διαφορετικούς. Το δικαίωμα στην εκπαίδευση, στην διασκέδαση και στην ζωή είναι αναφαίρετο. Εύχομαι να μας δοθεί σε όλους η ευκαιρία να κάνουμε κάτι καλό για αυτούς τους συνανθρώπους μας.

Στην Ελλάδα έχουμε κάνει βήματα πίσω. Η δικαιολογία της κρίσης δεν ευσταθεί. Αντίθετα όσο η οικογένεια φτωχαίνει το κράτος οφείλει να είναι παρόν. Οι επιτροπές αναπηρίας έγιναν αδικαιολόγητα σκληρές και οι κοινωνικές αποζημιώσεις έγιναν ρηχές. Λάθος... Έχουμε χρέος και αποστολή να κάνουμε την πολιτική "Με Ανθρώπινο Πρόσωπο".

Τάσος Πρατσόλης

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.