Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένα σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου απέκτησε ο Αρτεμισιακός και επιστρέφει στην έδρα του. Το έργο ολοκληρώθηκε με πόρους του δήμου Ιστιαίας Αιδηψού ο οποίος ανταποκρίθηκε στο χρόνιο το αίτημα κατοίκων και φίλων της ομάδας για επισκευή και ριζική ανακαίνιση.

Χλοοτάπητας, σύγχρονες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, εξοπλισμός κοσμούν το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου που αναμένεται να συμβάλει στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην ευρύτερη περιοχή.

Η δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου δήλωσε ότι στόχος της δημοτικής αρχής είναι να παραδόσει στον «Αρτεμισιακό» ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο αντάξιο της ιστορίας του αλλά και να προσφέρει στους πολίτες σύγχρονες και ασφαλείς αθλητικές υποδομές.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.