Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ

Για μια ακόμη φορά όπως θα δείτε και στο βίντεο που κυκλοφορεί η κ. Δήμαρχος,ο Αντιδήμαρχος κ. Σπανός και η Οικονομολόγος ιδιωτικού δικαίου κ. Παπαϊωάννου και όχι δημοσίου όπως αυτοαποκαλεσθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, εμφανιζόμενοι ως εισηγητές στην ειδική συνεδρίαση για τον προϋπολογισμό ασύστολα χρησιμοποιώντας ψευδή στοιχεία προσπαθούσαν να αντικρούσουν τις δικές μου σοβαρές παρεμβάσεις. Προκειμένου να πετύχουν τους σκοπούς και τους στόχους τους παραπλανησαν για μια ακόμη φορά τους δημοτικούς συμβούλους λέγοντας ότι οι ονομαστικές καταστάσεις των δαπανών ΠΟΕ της εισηγητικής έκθεσης του προϋπολογισμού του 2019 καθώς και τα τιμολόγια που έχουν εκδοθεί, είχαν σταλεί στο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΉΡΙΟ και έχουν ελεγχθεί επιμελώς και έχουμε την σύμφωνη γνώμη αυτού.

Σύμφωνα με τηλεφωνική επικοινωνία που είχα σήμερα με τον κ. Λαμπρακακη υπεύθυνο ελεγκτή του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΊΟΥ του Υπουργείου Εσωτερικών ουδέποτε εστάλησαν καταστάσεις αναλυτικές των δαπανών ούτε και τιμολόγια που έχουν εκδοθεί. Αυτά θεωρούνται δεδομένα της οικονομικής Επιτροπής που συνέταξε και ψήφισε τον προϋπολογισμό για το αληθές του περιεχομένου.

Το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΉΡΙΟ παρεμβαίνει καθότι θεωρεί τα δεδομένα αυτά ως αληθή όταν από καταγγελία και κατόπιν ελέγχου διαπιστωθεί η αναληθεια αυτών. Θεωρείται δε απαραίτητο κατά την συνεδρίαση να έχουν χορηγηθεί στους δημοτικούς συμβούλους η απόφαση της έγκρισης τού προϋπολογισμού από το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΉΡΙΟ καθώς και αναλυτικές καταστάσεις και τα τιμολόγια των δαπανών εφόσον ζητηθούν.

Επειδή όλα αυτά τα είχα κατά γράμμα παρατηρήσει και τα είχα ζητήσει με το αποδεικτικό της πρόσκλησης για την συνεδρίαση 10-12-2018

Επειδή κατά την επανάληψη της συνεδρίασης 17-12-2018 Δεν μου είχαν επιδοθεί και κατά την συζήτηση μόνο χλευασμό και κοσμητικά επιφωνήματα εισέπραξα προσπαθώντας ως πρύτανεις του είδους και της γνώσης των οικονομικών να υπερυσχισουν των απόψεων τους, θέλοντας πιθανως να καλύψουν τυχόν ατασθαλίες και πειθαρχικά κολασιμες πράξεις του Δήμου με ανάγκασαν να αποχωρήσω από την αίθουσα.

Και στο τέλος όταν είπα προσέξτε κυρία Δήμαρχος και όσοι συνάδελφοι ψηφίζεται θα βρεθείτε μπλεγμένοι και θα πάτε μέσα από την παρέμβαση εισαγγελέα έλαβα την παρακάτω απάντηση η οποία κυκλοφορεί πανελλήνια μέσα από το βίντεο που υπάρχει η κ. Δήμαρχος απευθυνόμενη σε εμένα με το αγέρωχο στυλ και το απυρόβλητο ύφος και έκφραση είπε Κύριε Δημοπουλε εσένα πήγαν δεμένο με αλυσίδες στον Εισαγγελέα.

Περιμένω απάντηση επί της προαναφερόμενης αιτήσεως μου, ώστε ως οικονομολόγος ιδιωτικού δικαίου να τα μελετήσω και να εκφραστώ ανάλογα.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.