Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ιστιαία 7-1-2019

Φίλοι μου θέλω να σας ενημερώσω ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου θα είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό «Μαζί για το αύριο» του Γιάννη Κοντζιά για το δήμο Ιστιαίας Αιδηψού .

Βλέποντας όλη αυτή τη παρακμή, τη μιζέρια, την διάλυση και την υποβάθμιση θεσμών και αξιών, την ανυπαρξία έργου και κυρίως την ανικανότητα, συστρατεύτηκα.

Εκτιμώντας την εμπειρία του Γιάννη και στους δύο βαθμούς της αυτοδιοίκησης , το μεράκι και το όραμά του για το δήμο μας, ευελπιστώ σε ένα πολύ καλύτερο αύριο για το τόπο μας .

Ελπίζω ότι με τη ψήφο σας, θα μου δώσετε την ευκαιρία ώστε με την ακεραιότητα και τη μαχητικότητά που με χαρακτηρίζει να αγωνιστώ για το κοινό καλό.

Αναστασία Τσαρούχα

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.