Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρέπει να γίνει σαφές αυτό που κάθε φορά προσπαθώ να τους δώσω να καταλάβουν στο Δημοτικό Συμβούλιο σε ορισμένους οι οποίοι επιδεικνύουν ανωριμότητα λαϊκισμό τραμπουκισμό και επικινδυνότητα για τον θεσμό και τις υποχρεώσεις που έχουν γι' αυτό που υπηρετούν στο Δήμο.

Και αναφέρομαι στην χθεσινή συζήτηση για τον Αντιδήμαρχο κ. Αθανάσιο Σπανό ο οποίος αν κοιτάξετε το βίντεο ωρύετε και διαλαλούσε καταφερομενος κατά της κ. Παπανδρέου και πολλών άλλων δημοτικών συμβούλων οι οποίοι καταψήφισαν τον προϋπολογισμό ή κατήγγειλαν τούτον για παρατυπίες.

Τους ονόμασε και τους καταλόγισε ευθύνες και ότι δεν θα πληρωθούν οι υπάλληλοι και δεν θα μπορεί ο δήμος να λειτουργήσει και να πληρώσει δαπάνες εξαετίας τους. Και αφού αποχώρησε η κ Παπανδρέου συνοδευόμενος ο κ. Σπανός από γνωστούς άγνωστους τραμπούκους (τους βλέπεται στο βιντεο) καταφέρονται κατά της κ. Παπανδρέου λέγοντας ότι είναι ξένη με την Ιστιαία ΆΛΛΕΣ φορές ότι είναι γριά συμπεριφορές ανάρμοστες και χυδαίες κατά του προσώπου.

Χωρίς να θέλω να κάνω τον υπερασπιστή της κ. Παπανδρέου είναι πανάξια να εκπροσωπήσει τον εαυτό της και τον εκπροσωπεί, δεν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο, άλλωστε δεν μετείχε ούτε στο συνδυασμό της, πρέπει όμως να τονίσω σε όλους αυτούς ότι η κ. Παπανδρέου στο διάστημα της θητείας της ως Δημοτικός σύμβουλος ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις της συμμετείχε σε όλα τα δημοτικά συμβούλια με θέσεις και απόψεις μεστότατες και τεκμηριωμένες.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχει δικαιωθεί επί όλων των ενστάσεων της.

ΕΊΣΤΕ ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟΙ ΤΡΑΜΠΟΎΚΟΙ ΛΑΪΚΙΣΤΈΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΌΤΕΣ.

Όσο για Σας μ. Σπανέ Διαβάστε το άρθρο 160 του Ν3463/2006 που σας παραθέτω και δείτε στο βίντεο τι λέγατε και κάντε αυτό το οποιοσδήποτε έντιμος θα έκανε.

ΝΑ ΖΗΤΉΣΕΙΣ ΔΗΜΌΣΙΑ ΣΥΓΓΝΏΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΣ.

Κανένας υπάλληλος δεν θα μείνει απλήρωτος και καμία δαπάνη δεν θα μείνει απλήρωτη μέχρι 31/03/2019.

Εις ότι αφορά δε την μισθοδοσία πληρώνονται και μετά.

------------------------------------

`Αρθρο 160 Ν3463/2006 Διάρκεια της ισχύος του προϋπολογισμού

1. Ώσπου να αρχίσει να ισχύει ο νέος προϋπολογισμός, και πάντως όχι αργότερα από το τέλος Μαρτίου του επόμενου οικονομικού έτους, ισχύει ο προϋπολογισμός του έτους που έχει λήξει, μόνον ως προς την πληρωμή:

α) Των υποχρεωτικών δαπανών που αναφέρονται στην παρ. 1 του άρθρου 158.

β) Των δαπανών που γίνονται για ειδικούς σκοπούς, βάσει διάταξης νόμου, κατόπιν αποφάσεων χρηματο­δότησης από την Κρατική Διοίκηση, καθώς και αυτών που γίνονται στο πλαίσιο της υλοποίησης εγκεκριμένων έργων ή δράσεων, τα οποία συγχρηματοδοτούνται από πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

2. Μετά την πάροδο του τριμήνου απαγορεύεται να γίνει οποιαδήποτε δαπάνη με βάση τον προϋπολογισμό του περασμένου έτους, πλην αυτών που αφορούν τις αποδοχές προσωπικού και την καταβολή των αντίστοιχων ασφαλιστικών εισφορών.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.