Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΥΡΠΙZΛΙΔΗ

(πρώην Δημοτικού Συμβούλου)

Για άλλη μια φορά η Δημοτική μας Αρχή δείχνει αδιαφορία, ανευθυνότητα και την πλήρη ανικανότητά της στην διεκδίκηση των δικαιωμάτων και συμφερόντων των Δημοτών μας.

Συγκεκριμένα εγκατέλειψε στην τύχη της την ποινική υπόθεση υπεξαίρεσης των 28.000 € του ταμείου της Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΔΗΚΕΙΑ) από την Πρόεδρό του Μαρία Φώτου, την στιγμή που δεν εκπροσωπήθηκε με εξουσιοδοτημένο δικηγόρο στην εκδίκαση της υπόθεσης στις 22-11-2016 από το 3μελές Πρωτοδικείο Χαλκίδας.

Ως μέλος της Κοινωφελούς ΔΗΚΕΙΑ και ως Δημοτικός Σύμβουλος την περίοδο εκείνη που έγινε η υπεξαίρεση, κατήγγειλα με μηνυτήρια αναφορά το γεγονός αυτό στον αρμόδιο Εισαγγελέα και στα όργανα του Δήμου μας. Δυστυχώς στην εκδίκαση της υπόθεσης παρευρεθήκαμε μόνο οι μάρτυρες (πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι), Λάζαρος Κυρπισλίδης, Αναστασία Τσαρούχα, Κώστας Μπάμης και Αργυρώ Αράπογλου) χωρίς νομική στήριξη, τη στιγμή που η κατηγορουμένη για την υπεξαίρεση Μαρία Φώτου, παρουσίασε μέσω του δικηγόρου της διαφορετικά τα γεγονότα, με σκοπό την αλλοίωσή τους.

Η κ. Δήμαρχος και η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΙΑ όφειλαν ως μηνυτές και κατήγοροι να ορίσουν δικηγόρο για την εκδίκαση και στήριξη της υπόθεσης για τα συμφέροντα του Δήμου και των Δημοτών μας.

Έχουν πλήρη ευθύνη για την αδιάφορη στάση τους και ευτυχώς για τον Δήμο και τους Δημότες μας που η υπόθεση πήρε αναβολή λόγω λήξεως του ωραρίου της συνεδρίασης του Ποινικού Δικαστηρίου.

Ως μάρτυρες και ως καταγγέλλοντες πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι, θα παραβρισκόμαστε σε κάθε δίκη στα Ποινικά και Αστικά Δικαστήρια μέχρι που η κα Μαρία Φώτου επιστρέψει τα χρήματα που καταχράστηκε στο ταμείο του Δήμου μας.

Λάζαρος Κυρπιζλίδης

πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού

Συνυπογράφοντες μάρτυρες κατηγορίας

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.